Ολυμπιακός Βόλου: Η επιστροφή του Ίμρε Μπόντα

Η παλιά δόξα του Ολυμπιακού Βόλου, ο Ούγγρος παλαίμαχος στράικερ Ίμρε Μπόντα ανέλαβε τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην Κ-19 των ερυθρόλευκων.

Ολυμπιακός Βόλου: Η επιστροφή του Ίμρε Μπόντα

Ένας ποδοσφαιριστής που άφησε ξεχωριστό στίγμα στη θητεία του στον Ολυμπιακό Βόλου, ο Ίμρε Μπόντα, επανέρχεται στις τάξεις των ερυθρόλευκων, αυτήν την φορά σε ρόλο τεχνικού διευθυντή τΗς ομάδας Κ-19. Ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των Θεσσαλών στα 60 του χρόνια ο παλαίμαχος Ούγγρος, επιστρέφει στην ομάδα της Μαγνησίας με την οποία μέτρησε σε δύο σεζόν (1988-90) 43 συμμετοχές και 30 γκολ ! Η σχετική ανακοίνωση της Βολιώτικης ΠΑΕ αναφέρει:

«Μία εμβληματική προσωπικότητα, η παλιά δόξα του Ολυμπιακού Βόλου και ο κορυφαίος ξένος ποδοσφαιριστής που φόρεσε την φανέλα του συλλόγου, ο Ίμρε Μπόντα, αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής της ομάδας Κ19 του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο παλαίμαχος άσος, ο οποίος έχει ασχοληθεί με την προπονητική, λειτουργώντας και Ακαδημία ποδοσφαίρου στην Ουγγαρία, βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στον Βόλο και πέρα από την ενεργεί ασχολία του με την Ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου, θα ασχοληθεί ενεργά και με την ομάδα Κ19, προσφέροντας με τις γνώσεις του και την εμπειρία του πολύτιμες υπηρεσίες στον Ολυμπιακό.

Ο Ίμρε Μπόντα φιλοδοξεί με την προσωπικότητά του, να δώσει όραμα στα νέα παιδιά του Ολυμπιακού, που αποτελούν τον προθάλαμο της πρώτης ομάδας, προκειμένου να δουλέψουν σωστά και να εξελιχθούν, ως αθλητές και ως άνθρωποι.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της χρονιάς, θα γίνουν διάφορες εκδηλώσεις και μια σειρά από φιλικά παιχνίδια με ξένες ομάδες, τόσο στον Βόλο, όσο και στο εξωτερικό, τα οποία θα αναλάβει να υλοποιήσει ο Ίμρε Μπόντα».