Ολυμπιακός Βόλου: Παράπονα για το γήπεδο

Έντονα παράπονα για την κατάσταση που βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Νεάπολης εξέφρασε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Βαζάκας

Ολυμπιακός Βόλου: Παράπονα για το γήπεδο

Μπορεί ο Ολυμπιακός Βόλου να κέρδισε στο φιλικό ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας, ωστόσο παίκτες και προπονητικό επιτελείο των ερυθρόλευκων έχουν να λένε για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση του κόουτς των Θεσσαλών, Γιώργου Βαζάκα, ο οποίος σχολίασε τα κακώς κείμενα του γηπέδου της Νεάπολης:

«Δεν είναι γήπεδο αυτό για να παίξει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής; Μιλάμε για τον Ολυμπιακό Βόλου, που είναι μία από τις τρεις πιο ιστορικές ομάδες της κατηγορίας. Είναι μία ομάδα, η οποία προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο κι είναι κρίμα ο Ολυμπιακός να παίζει σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο. Κάτι πρέπει να γίνει. Πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος του προβλήματος, να αφήσουν τις κόντρες, γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ιστορία και θα πρέπει να παίζει σε καλό γήπεδο.

Δεν γνωρίζω ποιος φέρει την ευθύνη, αλλά αυτός ο αγωνιστικός χώρος είναι απαράδεκτος. Θα χαρακτήριζα το γήπεδο, ως χωράφι και είναι επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Δύσκολα θα αποφύγουμε τραυματισμούς. Δεν μπορείς να βάζεις επαγγελματίες ποδοσφαιριστές να παίξουν σε αυτό το τερέν».