Super League 2: Αναβολή μέχρι… νεωτέρας – Συνάντηση της διοργανώτριας με τον Λευτέρη Αυγενάκη

Αναβλήθηκε η πρεμιέρα της Super League 2 που είχε προγραμματιστεί στις 17 Οκτωβρίου. Η διοργανώτρια αρχή Α2/Β’ Εθνικής δεν όρισε νέα ημερομηνία έναρξης, ενώ ζήτησε ραντεβού με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη

Super League 2: Αναβολή μέχρι… νεωτέρας – Συνάντηση της διοργανώτριας με τον Λευτέρη Αυγενάκη

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν το πρωτάθλημα της Super League 2 να μην αρχίζει στις 17 Οκτωβρίου. Από τη μια το γεγονός πως δεν έχουν τελεσιδικήσει οι προσφυγές των ομάδων, στις οποίες επιβλήθηκε ανάκληση μεταγραφών και από την άλλη η αδυναμία υπογραφής τηλεοπτικού συμβολαίου με την ΕΡΤ, υποχρεώνει την διοργανώτρια αρχή Ένωση Α2/Β’ Εθνικής σε αναβολή της πρεμιέρας.

Οι επιτελείς της Λίγκας μάλιστα ζητούν άμεσα συνάντηση με τον Υφγυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, προκειμένου να βρεθεί λύση τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει στο κομμάτι της ανανέωσης της σύμβασης με την Δημόσια Τηλεόραση που είναι ζωτικής σημασίας για τα οικονομικά των ΠΑΕ. Με βάση τις υφιστάμενες εκκρεμότητες δεν ορίστηκε νέα ημερομηνία έναρξης της Super League 2, καθώς αυτό θα συμβεί μόλις ξεκαθαρίσει το τοπίο στις δικαστικές υποθέσεις και στα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Το μόνο που κατέστη σαφές έπειτα και από σχετική ενημέρωση της FIFA στην ΕΠΟ που δεν επιτρέπει την πραγματοποίηση άλλων μεταγραφών, είναι πως δεν θα αλλάξει η σύνθεση των δύο ομίλων και γενικότερα της κατηγορίας, που αποτελείται από 32 ομάδες.