Οριστικό: Η Δόξα Δράμας εκτός Super League 2 - Δήλωσε συμμετοχή στη Γ’ Εθνική

Η Δόξα Δράμας ανακοίνωσε ότι είναι εκτός Super League 2 και δήλωσε συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Οριστικό: Η Δόξα Δράμας εκτός Super League 2 - Δήλωσε συμμετοχή στη Γ’ Εθνική

Είναι πλέον οριστικό. Η Δόξα Δράμας δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ για την επόμενη μέρα της ομάδας:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας γνωστοποιεί ότι έλαβε έγγραφο από την ΕΠΟ, με το οποίο ενημερωθήκαμε πλέον επίσημα ότι δεν θα ανοίξει το σύστημα που θα επέτρεπε την έκδοση των δελτίων μας που εκκρεμούσαν, ώστε να μπορούμε να αγωνιστούμε στη νέα Σούπερ Λιγκ 2.

Παράλληλα, η Ομοσπονδία ζήτησε οριστική απάντηση από την ομάδα μας για το αν θα πάρουμε μέρος στη νέα Γ΄ Εθνική (η κλήρωση της οποίας μετατέθηκε για την Παρασκευή), αφού στενεύουν τα χρονικά περιθώρια.

Super League 2: Γιατί «αποβλήθηκαν» Καβάλα, Δόξα Δράμας και Ασπρόπυργος

Η Δόξα δήλωσε ότι θα πάρει μέρος στην τρίτη εθνική κατηγορία (για την οποία ήδη είχε γίνει αίτημα από τον Ερασιτέχνη τις προηγούμενες μέρες για παν ενδεχόμενο), ενώ παράλληλα αποστείλαμε σχετικό έγγραφο παραίτησης και στη διοργανώτρια αρχή της Super League 2.

Η τιτάνια προσπάθεια έγινε από τη μεριά μας, αλλά το απευκταίο δεν ήταν δυνατό να αποφευχθεί.

Έτσι, προς το παρόν κλείνει ο κύκλος για την ΠΑΕ Δόξα και το ποδοσφαιρικό τμήμα θα υπαχθεί πλέον στη δικαιοδοσία του Ερασιτέχνη, μετά από μια πενταετία περίπου, με την ευχή όλων να αποδειχτεί σύντομο το πέρασμα των “Μαυραετών” από τη Γ΄ Εθνική, που ασφαλώς επ’ ουδενί δεν αρμόζει στη δυναμική και τη λαμπρή ιστορία της ομάδας μας».