Καβάλα: Στον… αέρα η σεζόν

Σε λεπτό σχοινί ισορροπεί η Καβάλα που από τη μια πασχίζει για να μπει στο πρωτάθλημα της Super League 2 και από την άλλη κινδυνεύει να μην αγωνιστεί ούτε στην Γ’ Εθνική

Καβάλα: Στον… αέρα η σεζόν

Σε λεπτό σχοινί ακροβατεί η Καβάλα, η οποία ενώ ετοιμαζόταν για να αγωνιστεί στην Super League 2, πλέον βρίσκεται σε κίνδυνο να μην μπορέσει να συμμετάσχει ούτε στην Γ’ Εθνική. Το αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει οι «Αργοναύτες» περιγράφει ο νομικός σύμβουλος του συλλόγου, Τάκης Μπλτάκος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Η Καβάλα δικαιώθηκε μετά από δυο φορές. Την τρίτη φορά έγινε δεκτή η αίτηση της για να συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Η ίδια επιτροπή που την απέρριψε δυο φορές, την τρίτη της έδωσε άδεια. Από τέλη Ιουλίου η ομάδα έχει αλλάξει μέτοχο. Η ομάδα επειδή δεν ήξερε σε ποια κατηγορία θα παίζει γι’ αυτό δεν έχει συμβόλαια παικτών. Απαγορεύεται να κάνεις μεταγραφές μήνα Οκτώβριο. Δεν πήρε άδεια δυο φορές γιατί είχε λήξει η προθεσμία της αδειοδότησης στις 15 Ιουλίου.

Όταν ανεβαίνεις κατηγορία όμως, ισχύει ότι έχεις περιθώριο 30 μέρες πριν τη σέντρα του Πρωταθλήματος να καταθέσεις φάκελο. Στο νόμο ήταν σωστή η Καβάλα. Δεν μπορείς μια ομάδα που ανέβηκε στο γήπεδο να την πετάς εκτός. Η Καβάλα τώρα τρέχει για να βρει παίκτες, αλλά απαγορεύεται να κάνει μεταγραφές μήνα Οκτώβριο. Δεν ξέρουμε αν μπορεί τώρα να συμμετέχει ακόμα και στην Γ΄ Εθνική».