Βοσνιάδης: Ξανά κοντά μας ο κόσμος

Μήνυμα επιστροφής του κόσμου της Νίκης στο γήπεδο έστειλε ο προπονητής της ομάδας του Βόλου, Αλέκος Βοσνιάδης

Βοσνιάδης: Ξανά κοντά μας ο κόσμος

Στην σημασία που είχε η πρόκριση της Νίκης Βόλου επί του Εργοτέλη αναφέρεται ο Αλέκος Βοσνιάδης. Ο έμπειρος προπονητής της ομάδας της Νέας Ιωνίας επισημαίνει την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο και το πώς μπορεί αυτό να κάνει την διαφορά στην πορεία των Θεσσαλών στη νέα αγωνιστική περίοδο:

«Πήραμε μία σπουδαία πρόκριση μπροστά στον κόσμο της ομάδας μας μετά από περισσότερο από έναν χρόνο. Η ομάδα έχει επιστρέψει στην κατηγορία που θα έπρεπε να είναι εδώ και χρόνια. Πιστεύω πως παρόλο που είμαστε μία νέα ομάδα δείξαμε μεγάλη θέληση για το παιχνίδι, υπερβάλαμε σε κάποιες περιπτώσεις, είχαμε απόλυτη ισορροπία αμυντικά και επιθετικά. Βρήκαμε φάσεις απέναντι σ’ έναν πολύ καλό αντίπαλο, μία πολύ καλή ομάδα...

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη διάθεση που έδειξαν τα παιδιά, για την τεράστια προσπάθεια που έκαναν, για την πρόκριση, για τη χαρά που ένιωσαν οι οπαδοί μας μετά από τόσο καιρό. Είμαι σίγουρος πως αυτή η ομάδα έχει το μέταλλο και τα στοιχεία που πρέπει για να φέρει κοντά τον κόσμο. Πιστεύω πως η ομάδα με τους φιλάθλους δίπλα της, θα πετύχει σπουδαία πράγματα φέτος».