Λεουτσάκος: Εκπροσωπείται κάθε γωνιά της Ελλάδας

Ο πρόεδρος της Ένωσης Α2/Β’ Εθνικής, Λεωνίδας Λεουτσάκος στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας για το νέο πρωτάθλημα της Super League 2 που θα αρχίσει στις 17 Οκτωβρίου

Λεουτσάκος: Εκπροσωπείται κάθε γωνιά της Ελλάδας

Έστω και με καθυστέρηση έγινε η κλήρωση και ορίστηκε η ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Super League 2. Παρά τα εμπόδια οι επιτελείς της Λίγκας παρουσιάζονται αισιόδοξοι για την νέα σεζόν, ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος της διοργανώτριας Ένωσης Α2./Β’ Εθνικής, Λεωνίδας Λεουτσάκος, αναφέρει σχετικά με το πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους και θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Οκτωβρίου:

«Η ποδοσφαιρική σεζόν που ξεκινά αναμένεται να είναι κάτι περισσότερο από συναρπαστική. Είναι μία χρονιά διαφορετική και ενδεχομένως ιστορική. Για πρώτη φορά η δεύτερη κατηγορία υποδέχεται τις β’ ομάδες της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ και παράλληλα εκπροσωπείται κάθε γωνιά της ελληνικής επικράτειας.

Ευθύνη όλων μας, είναι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών. Νιώθουμε επίσης περήφανοι για την επιτυχία του περσινού πρωταθλήματος, απαντώντας ουσιαστικά σε όσους μειώνουν την αξία της Super League 2.

Στοίχημα μας είναι να συμβάλουμε στην ενίσχυση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Βασικός ρόλος της κατηγορίας ήταν πάντα να αποτελεί τον αιμοδότη του ποδοσφαίρου μας και των εθνικών μας ομάδων. Είναι υποχρέωση μας να στηρίξουμε τον Ελληνα ποδοσφαιριστή. Είναι άλλωστε και πολύ έντονο το ελληνικό στοιχείο στις ομάδες μας.

Εύχομαι το νέο πρωτάθλημα να αναδείξει τον Ελληνα ποδοσφαιριστή σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Εύχομαι επίσης σε λίγα χρόνια να βλέπουμε στις εθνικές ομάδες παίκτες που θα έχουν πραγματοποιήσει τα πρώτα τους βήματα στη Super League 2. Καλή σεζόν και καλή επιτυχία σε όλους».