Πήρε το πιστοποιητικό ο Ηρόδοτος, νέο «στοπ» σε Ρόδο

Η Ε.Ε.Α ανακοίνωσε ότι στην ΠΑΕ Ηρόδοτος χορηγήθηκε πιστοποιητικό για τη συμμετοχή της στη Super League 2. Νέο όχι στην ΠΑΕ Ρόδος

Πήρε το πιστοποιητικό ο Ηρόδοτος, νέο «στοπ» σε Ρόδο

Με ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη (23/9) η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ενημέρωσε ότι χορηγήθηκε πιστοποιητικό στην ΠΑΕ Ηρόδοτος για τη συμμετοχή της στη Super League 2.

Οι Κρητικοί είχαν ζητήσει την επανεξέταση του φακέλου τους της μετάθεσης της έναρξης του πρωταθλήματος της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας και τελικά της χορηγήθηκε γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, όπως ανακοίνωσε η ΕΕΑ.

Από την άλλη, ο φάκελος της ΠΑΕ Ρόδος απορρίφθηκε για δεύτερη διαδοχική φορά Η αιτιολογία της νέας απόρριψης είναι «επειδή πρόκειται περί τήρησης καταληκτικών προθεσμιών υποβολής των δικαιολογητικών».

Η ΕΕΑ, τέλος, υπενθυμίζει, πως για τις ΠΑΕ της Super League 2για την απόκτηση μετοχών, είτε κατά τη σύσταση, είτε κατά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, θα ακολουθήσει διαδικασία αδειοδότησης για τους αποκτώντες (άρθρα 69 και 69Α, όπως ισχύουν) και συνακόλουθα έρευνα πέραν των προβλεπόμενων στα παραπάνω άρθρα, της δήλωσης του Πόθεν Έσχες.