ΑΟ Κηφισιάς: «Μετακομίζει» στην Καισαριανή

Το γήπεδο της Καισαριανής θα χρησιμοποιήσει για έδρα στο ξεκίνημα των υποχρεώσεών της στο κύπελλο και στη Super League 2 η Κηφισιά.

ΑΟ Κηφισιάς: «Μετακομίζει» στην Καισαριανή

Δεν ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις η σεζόν για την Κηφισιά, καθώς θα αναγκαστεί να δώσει τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της νέας περιόδου σε κύπελλο και Super League 2 στο γήπεδο της Καισαριανής. Στη δική τους έδρα οι κυανόλευκοι πραγματοποιούν έργα βελτίωσης και μέχρι αυτά να ολοκληρωθούν θα φιλοξενηθούν στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος». Η απόφαση αυτή λήφθηκε λόγω εγγύτητας των δύο περιοχών, καθώς ήταν το πιο κοντινό διαθέσιμο γήπεδο που πληροί τις προϋποθέσεις για να διεξαχθούν αγώνες επιπέδου Super League 2.

Στην κατεύθυνση αυτή, η διοίκηση της Κηφισιάς εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επισημαίνεται: «Η ΠΑΕ Κηφισιά αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Κηφισιάς, κ. Γιώργο Θωμάκο, για το ενδιαφέρον και τις ενέργειές του όλο το προηγούμενο διάστημα προκειμένου να εγκριθεί το αίτημα της ομάδας μας για φιλοξενία στο Δημοτικό Γήπεδο Καισαριανής “Μιχάλης Κρητικόπουλος” από τον Δήμαρχο Καισαριανής, κ. Χρήστο Βοσκόπουλο, και το Δημοτικό Συμβούλιο της Καισαριανής, τους οποίους ευχαριστούμε επίσης θερμά!».