Απόλλων Πόντου: Απέκτησε Πίτκα και Ενομό

Ο γκολκίπερ Βαγγέλης Πίτκας και ο Καμερουνέζος στράικερ Ούλριχ Ενομό θα συνεχίσουν την καριέρα τους στον Απόλλωνα Πόντου

Απόλλων Πόντου: Απέκτησε Πίτκα και Ενομό

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα πραγματοποίησαν οι επιτελείς του Απόλλωνα Πόντου, εντάσσοντας στο δυναμικό τους τον Βαγγέλη Πίτκα και τον Ούλριχ Ενομό. Ο 38χρονος Βαγγέλης Πίτκας (γεννημένος 30 Ιουλίου 1983) και ύψους 1,90 μ., την περασμένη αγωνιστική περίοδο ανήκε στην ομάδα της Ρόδου και προηγουμένως στον Βόλο. Νωρίτερα στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε Δόξα Δράμας, Λαμία, Παναιγιάλειο, Απόλλωνα Σμύρνης, Πανηλειακό, Παναχαϊκή, Τηλυκράτη Λευκάδας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Αιολικό, Κιλκισιακό, Ηρακλή, Νέα Καλλικράτεια και Κ19 Ουντινέζε.

Ο επιθετικός Ούλριχ Ενομό, γεννημένος στην πρωτεύουσα του Καμερούν, Γιαουντέ, στις 28 Φεβρουαρίου 1996, διαθέτει Γαλλικό διαβατήριο. Μάλιστα αγωνίστηκε στα Εθνικά συγκροτήματα της Γαλλίας U-16, U-17, U-19, U-20, με συνολικά 19 συμμετοχές και επτά γκολ. Στην Ελλάδα έπαιξε αρχικά στον Πανσερραϊκό, όπου στο πρώτο εξάμηνο του 2018 είχε 16 συμμετοχές με έξι γκολ, και εν συνεχεία στην πρόσφατη θητεία του στον Λεβαδειακό, στον οποίο ανήκε από τον Αύγουστο του 2019 έως σήμερα. Όσον αφορά τις θητείες του εκτός Ελλάδας ο Ενομό φόρεσε την φανέλα των Σατορού ( Γαλλία), Λέιτον Όριεντ (Αγγλία), Ζιλ Βιθέντε (Πορτογαλία), Τουρ ( Γαλλία).