Super League 2: Η σύνθεση των δύο ομίλων

Από 15 ομάδες έκαστος απαρτίζονται ο Νότιος και ο Βόρειος όμιλος της Super League 2. Σε εκκρεμότητα παραμένει η συμμετοχή της Ρόδου

Super League 2: Η σύνθεση των δύο ομίλων

Έγινε γνωστή από την διοργανώτρια αρχή η σύνθεση των δύο ομίλων του νέου πρωταθλήματος της Super League 2. Πέρα από την τοποθέτηση του Ολυμπιακού Β’ στον βορρά έπειτα από κλήρωση, εντύπωση προκαλεί ο εκ νέου διαχωρισμός των δύο ομάδων του Βόλου, με τον Ολυμπιακό φέτος να τοποθετείται στον Νότο και την Νίκη στον Βορρά.

Επίσης, παραμένει σε εκκρεμότητα η συμμετοχή της Ρόδου, η διοίκηση της οποίας γνωστοποίησε πως δικαιώθηκε η προσφυγή της στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών και περιμένει να συμμετάσχει και αυτή στην κλήρωση, συμμετέχοντας στον Νότιο όμιλο. Το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής θα ξεκινήσει στις 10 Οκτωβρίου. Η σύνθεση των ομίλων:

Νότιος Όμιλος
Αιγάλεω, Αστέρας Βλαχιώτη. Διαγόρας Ρόδου, Επισκοπή, Εργοτέλης, Καλαμάτα, Καλλιθέα, Κηφισιά, Λεβαδειακός, Ολυμπιακός Βόλου, Καραϊσκάκης Άρτας, ΟΦ Ιεράπετρας, Χανιά, ΑΕΚ Β’, Παναθηναϊκός Β’.

Βόρειος Όμιλος
ΑΕΛ, Αλμωπός Αριδαίας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Βέροια, Θεσπρωτός, Νίκη Βόλου, Ξάνθη, Πανσερραϊκός, Πιερικός, Τρίγλια, Τρίκαλα, Ολυμπιακός Β’, ΠΑΟΚ Β’.