Ολυμπιακός Βόλου: Πήρε τον Στάμου

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Στάμου με συμμετοχές και στη Super League θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό Βόλου

Ολυμπιακός Βόλου: Πήρε τον Στάμου

Εμπειρία προσθέτει στα μετόπισθεν ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς ενέταξε στο δυναμικό του τον Δημήτρη Στάμου. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός με θητεία σε Super League και Super League 2 θα ενισχύσει την προσπάθεια των ερυθρόλευκων να σταθούν ανταγωνιστικά στην επάνοδό τους στην δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία.

Ο Στάμου γεννήθηκε στις 27/4/1991 στη Θεσσαλονίκη και την περίοδο 2010-11, σε ηλικία 19 χρονών αγωνίστηκε με τον Ηρακλή στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία. Πήρε μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ την χρονιά 2011-12, δίχως όμως να αγωνιστεί στον «δικέφαλο του Βορρά». Μετά από ενάμιση χρόνο μεταγράφηκε στην Κέρκυρα (Super League), για να ακολουθήσουν τρεις γεμάτες χρονιές με τον Ηρακλή (μία στη Football League και δύο στη Super League).

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Πλατανιάς, με τον οποίο κατέγραψε 15 συμμετοχές στη Super League την περίοδο 2017-18. Επέστρεψε στον Ηρακλή, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στη Βέροια. Συνολικά ο Δημήτρης Στάμου έχει να επιδείξει 57 συμμετοχές στη Super League, 26 στη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία και 21 στη Γ’ Εθνική».