Νίκη Βόλου: Ανανέωσε ο Περιστερίδης

Ο Κώστας Περιστερίδης συνεχίζει στη Νίκη Βόλου. Ο έμπειρος τερματοφύλακας έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση και η ΠΑΕ ενημέρωσε για την παραμονή στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Νίκη Βόλου: Ανανέωσε ο Περιστερίδης

Η Νίκη Βόλου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κώστα Περιστερίδη. Ο Χανιώτης τερματοφύλακας, την περασμένη αγωνιστική σεζόν, κατέγραψε 12 συμμετοχές με την ομάδα της Νέας Ιωνίας.

Ο Κώστας Περιστερίδης λοιπόν συνεχίζει στη Νίκη Βόλου. Ο έμπειρος τερματοφύλακας έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση και η ΠΑΕ ενημέρωσε για την παραμονή στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Περιστερίδη.

Ο Χανιώτης τερματοφύλακας, την περασμένη αγωνιστική σεζόν, κατέγραψε 12 συμμετοχές με την ομάδα μας.

Ευχόμαστε στον Κώστα μία πετυχημένη χρονιά, με υγεία κι επιτυχίες!», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Νίκη Βόλου για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον έμπειρο τερματοφύλακα, Κώστα Περιστερίδη, ο οποίος παραμένει στον Βόλο.

Ο Περιστερίδης κατάγεται από τα Χανιά. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα της Ιωνίας Χανίων και, στη συνέχεια, μετακόμισε στην Ολλανδία, για λογαριασμό του Άγιαξ, όντας μέλος των μικρών του ηλικιακά ομάδων. Αργότερα, αγωνίστηκε σε δύο ομάδες της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας, στη Βόλενταμ και την Άλμερε Σίτι, έχοντας στο ενεργητικό του 10 συμμετοχές. Το 2012 επαναπατρίστηκε για λογαριασμό του Πανιωνίου, ενώ στην πορεία αγωνίστηκε ακόμα στον Πλατανιά και τον ΠΑΣ Γιάννινα, καταγράφοντας συνολικά 42 συμμετοχές στην πρώτη εθνική και μία στη δεύτερη.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως το 2012 κλήθηκε από τον Φερνάντο Σάντος, για το φιλικό της Εθνικής μας ομάδας με την αντίστοιχη της Ιρλανδίας, στο Δουβλίνο.