Ρόδος: Δεν πήρε πιστοποιητικό και παραπέμπεται στον εισαγγελέα

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στην ομάδα της Ρόδου, η οποία όμως παραπέμπεται στη δικαιοσύνη για κατάθεση ψευδών στοιχείων σχετικά με το Πόθεν Έσχες

Ρόδος: Δεν πήρε πιστοποιητικό και παραπέμπεται στον εισαγγελέα

Εκτός πρωταθλήματος Super League 2 με απόφαση της ΕΕΑ μένει η Ρόδος, καθώς όπως έγινε γνωστό δεν της χορηγείται πιστοποιητικό συμμετοχής.

Ωστόσο φαίνεται πως αυτό είναι μάλλον το μικρότερο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουν οι παράγοντές της, καθώς την ίδια στιγμή η ομάδα της Ρόδου παραπέμπεται από την ΕΕΑ και στον εισαγγελέα για ψευδή στοιχεία.

Όπως έκανε γνωστό σε ανακοίνωσή της, η ΕΕΑ διαβίβασε αντίγραφα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου που θα διερευνήσει την υπόθεση.

Η απόφαση όπως ανακοινώθηκε από την ΕΕΑ μέσω της ΓΓΑ:

«Β. ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ:

ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ

Γ. Η Επιτροπή διαβιβάζει αντίγραφα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για τα αδικήματα της Ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης, Υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και Απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης. Επίσης, για τη διερεύνηση της παράτυπης βεβαίωσης του γνήσιου υπογραφής από αρμόδιους υπαλλήλους του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, οι οποίοι φέρονται να βεβαιώνουν το γνήσιο της υπογραφής προσώπου του οποίου η υπογραφή τέθηκε από άλλο πρόσωπο.

Δ. Επισημαίνεται ότι για τις ΠΑΕ της SUPER LEAGUE 2, για την απόκτηση μετοχών, είτε κατά τη σύσταση, είτε κατά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, θα ακολουθήσει διαδικασία αδειοδότησης για τους αποκτώντες (άρθρα 69 και 69Α, όπως ισχύουν) και συνακόλουθα έρευνα πέραν των προβλεπόμενων στα παραπάνω άρθρα, της δήλωσης του Πόθεν Έσχες».