Πόντιοι Κοζάνης: «Εμείς στη Super League 2»

Τη θέση της Καβάλας που δεν πήρε άδεια συμμετοχής στην Super League 2 προθυμοποιούνται να πάρουν οι Πόντιοι Κοζάνης

Πόντιοι Κοζάνης: «Εμείς στη Super League 2»

Το επικείμενο ναυάγιο των «Αργοναυτών» της Καβάλας που δεν πήρε άδεια συμμετοχής στην League 2 αναδεικνύεται σε σανίδα σωτηρίας για τους Πόντιους Κοζάνης. Ο σύλλογος που την περασμένη περίοδο κατέγραψε την ιστορική πρώτη συμμετοχή σε επίπεδο Β’ Εθνικής, αλλά υποβιβάστηκε εκ νέου στην τρίτη κατηγορία, βρίσκει ξανά ανοικτό παράθυρο εισόδου στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η ΑΕΠ άλλωστε είναι ένα εύρωστο σωματείο, που μπορεί να εκπληρώσει τις οικονομικές προϋποθέσεις που απαιτούνται για την συμμετοχή στην Super League 2 και αυτό φροντίζουν να υπενθυμίσουν στην ΕΠΟ, με σχετική ανακοίνωση όπου επισημαίνουν πως είναι… διαθέσιμοι για να καλύψουν το κενό.

Η διοίκηση του συλλόγου της Κοζάνης αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η ομάδα μας βρίσκεται σε εγρήγορση καθώς συνεχίζει να περιμένει την πρόσκληση για συμμετοχή στη Β’ Εθνική. Η οικογένεια της ΑΕΠ Κοζάνης, είναι έτοιμη να αποδεχθεί την πρόσκληση, κάτι που μάλιστα πιστεύει ότι το δικαιούται.

Με προσεκτικές επιλογές παικτών, καθώς ακόμα δεν έχει δοθεί το πράσινο φως, έχουν έρθει ήδη τρεις Τσέχοι υψηλών προδιαγραφών και φυσικά αναμένονται και οι επόμενες κινήσεις. Δοκιμάζονται, εξάλλου, σε καθημερινή βάση ξένοι κυρίως ποδοσφαιριστές. Ανάλογα με την κατηγορία που θα κληθούμε να αγωνισθούμε, θα αποκτηθούν σίγουρα παίκτες που θα βοηθήσουν άμεσα. Ο έμπειρος προπονητής μας κ. Ρόμαν Νάντβορνικ, βλέπει, σημειώνει και ετοιμάζει τις προτάσεις του».