Αναγέννηση Καρδίτσας: Πήρε και τον Κοτσώνη

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Κοτσώνης, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αναγέννηση Καρδίτσας

Αναγέννηση Καρδίτσας: Πήρε και τον Κοτσώνη

Το τελευταίο κομμάτι αναφορικά με τη σύνθεση της αμυντικής γραμμής έβαλε στο παζλ η διοίκηση της Αναγέννησης Καρδίτσας. Οι κιτρινόμαυροι που κινούνται δυναμικά στο μεταγραφικό πεδίο ενέταξαν στο δυναμικό τους και τον Δημήτρη Κοτσώνη, ο οποίος διαθέτει εμπειρία από πλήθος συμμετοχών σε πρώτη και δεύτερη κατηγορία. Ο Κοτσώνης γεννήθηκε στις 25 Ιανουαρίου του 1989 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανηλειακό, όπου και αγωνίστηκε για μια εξαετία (2005-11), πριν μεταγραφεί στον Άρη. Επόμενος σταθμός του ήταν ο Εργοτέλης, ενώ ένα χρόνο αργότερα επέστρεψε στον Πανηλειακό. Το 2014 μεταπήδησε στον Απόλλωνα Σμύρνης όπου και αγωνίστηκε για μία σεζόν, πριν μετακομίσει στη Λαμία, όπου και παρέμεινε για μια διετία. Το 2017 φόρεσε τη φανέλα του ΑΟ Τρίκαλα, για να ακολουθήσει η Παναχαϊκή. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Αλβανίας με τα χρώματα της Λουφτετάρι.

Στη χώρα μας επέστρεψε για λογαριασμό και πάλι της Παναχαϊκής. Επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας ο Αιολικός, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο μεταγράφηκε στον Ιωνικό με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, όντας ένας από τους κορυφαίους παίκτες των πρωταθλητών.