Επίσημο: Ο Χρήστος Ελέζι στη Δόξα Δράμας

Στη Δόξα Δράμας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χρήστος Ελέζι. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός ανακοινώθηκε από τη δραμινή ΠΑΕ.

Επίσημο: Ο Χρήστος Ελέζι στη Δόξα Δράμας

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, Χρήστος Ελέζι ο οποίος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης έδωσε τα χέρια με τη Δόξα Δράμας και ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ. Αγωνιζόταν τα τελευταία 9 χρόνια στον Αετό Οφρυνίου.

«ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΩΝ “ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ” Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΛΕΖΙ

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Ελέζι.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις πίσω και δίπλα από τον σέντερ φορ (περιφερειακά και άκρα) αλλά και στον κεντρικό άξονα του μεσαίου χώρου, αγωνιζόταν τα τελευταία 9 χρόνια στον Αετό Οφρυνίου, ξεχωρίζοντας με τις εμφανίσεις του και απασχολώντας κατά καιρούς και άλλες ομάδες.

Ο Ελέζι, που διατέλεσε και αρχηγός στον Αετό, ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της Δόξας: “Χαίρομαι που θα παίξω σε μια ιστορική ομάδα όπως η Δόξα Δράμας. Εύχομαι να έχουμε καλή αρχή, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς”

Χρήστο, οι “Μαυραετοί” σε καλωσορίζουν στις τάξεις τους και σου εύχονται να εκπληρώσεις μέσα από τη δουλειά και την ομάδα μας τις φιλοδοξίες σου», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Δόξα Δράμας για την έναρξη της συνεργασίας της με τον 24χρονο μεσοεπιθετικό, Χρήστο Ελέζι.