Ηρακλής: Διπλό «χτύπημα» με Χρουσιέλ, Μανωλάκη

Ο Ηρακλής προχώρησε σε διπλή μεταγραφή. Απέκτησε τους Σεμπάστιαν Χρουσιέλ και Γιώργο Μανωλάκη.

Ηρακλής: Διπλό «χτύπημα» με Χρουσιέλ, Μανωλάκη

Ο πρώτος είναι 24 ετών, Πολωνός και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Τελευταία του ομάδα ήταν η Επισκοπή. Ο δεύτερος είναι 22 ετών, αριστερός μπακ και την τελευταία διετία ήταν στον Διαγόρα Ρόδου (36 συμμετοχές).

«Ο Ηρακλής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σεμπάστιαν Χρουσιέλ. Πρόκειται για 24χρονο Πολωνό (έχει γεννηθεί στις 24 Ιουνίου του 1997) που έχει ύψος 1,90 μ. Ο Σεμπάστιαν αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός τόσο δεξιά όσο και αριστερά. Το ποδόσφαιρο το ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία. Στα 15 του (2012) ήρθε στην Ελλάδα και στον Ατρόμητο, όπου αγωνίστηκε στα τμήματα των ακαδημιών του όσο και στην ΠΑΕ. Το 2017 αναχώρησε για την Πολωνία και την Ολίμπια Γκούτζονς, όπου παρέμεινε για 6 μήνες. Αμέσως μετά επέστρεψε στην Ελλάδα για την ομάδα του Καραϊσκάκη, όπου αγωνίστηκε για 1,5 σεζόν. Ακολούθησε ο Πανιώνιος (2019-20) και πέρσι βρέθηκε στην Επισκοπή. Η ομάδα μας του εύχεται πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες» αναφέρει ο Ηρακλής για τον Πολωνό Χρουσιέλ.

«Ο Ηρακλής ανακοινώνει τη συμφωνία που υπήρξε με τον Γιώργο Μανωλάκη. Έχοντας κάνει τα πρώτα του βήματα στον Διαγόρα, ο Μανωλάκης έπαιξε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, στην ομάδα Κ20 του Παναιτωλικού, όπως και στις γερμανικές ομάδες Άαλεν 1921, Ουλμ και Μέμινγκεν, αλλά και στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣΔ, όπως και στις μικρές Εθνικές ομάδες. Είναι 22 ετών (28/5/1999) και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ. Η διοίκηση του Ηρακλή τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά» αναφέρει για τον 22χρονο ακραίο μπακ-χαφ.