ΑΕΠ Κοζάνης: Πήρε τον Τσέχο Γιακούμπ Σασίνκα

Η ΑΕΠ Κοζάνης συμφώνησε με τον Τσέχο άσο Γιακούμπ Σασίνκα.

ΑΕΠ Κοζάνης: Πήρε τον Τσέχο Γιακούμπ Σασίνκα

Η ΑΕΠ Κοζάνης φέρνει στην Ελλάδα τον Γιακούμπ Σασίνκα. Ο 25χρονος Τσέχος αποτελεί την πρώτη επίσημη μεταγραφή για την ομάδα της Κοζάνης.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπάνικ Οστράβα, ένας τραυματισμός όμως τον πήγε πίσω. Έχει φορέσει τα χρώματα και της Καρβίνα, ως δανεικός αλλά και της Πρίμπραμ.

Η ανακοίνωση

«Με μεταγραφή για…μεγάλα σαλόνια ξεκινάει η ενίσχυση της ομάδας μας.

Ο JAKUB SASINKA, θα είναι το πραγματικά βαρύ πυροβολικό της επίθεσης μας.

Ο 25χρονος Τσέχος, με τα 193 εκατοστά ύψος, ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι και εκτελεστής στη μικρή περιοχή, είναι η πρώτη μας επίσημη μεταγραφή.

Ο SASINKA, είχε ένα πολύ καλό ξεκίνημα στην καριέρα του, έχοντας αγωνιστεί σε όλες τις μικρές Εθνικές της χώρας του, θεωρούμενος από τα μεγάλα ανερχόμενα αστέρια του Τσέχικου ποδοσφαίρου.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην μεγάλη ΜΠΑΝΙΚ Οστραβα, ένας τραυματισμός όμως τον πήγε πίσω. Έχει φορέσει τα χρώματα και της Καρβινα, ως δανεικός αλλά και της Πριμπραμ, ομάδες Α’ Εθνικής στη Τσεχία.

Ο SASINKA, είναι επιλογή του τεχνικού μας, που έχει συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν και η κύρια αιτία που δέχθηκε να έρθει στη χώρα μας.

Παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν ξέρουμε σίγουρα σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί η ΑΕΠ Κοζάνης την επόμενη περίοδο, έχουν ξεκινήσει κινήσεις που θα κάνουν αίσθηση και θα βοηθήσουν την ομάδα μας να παρουσιάσει άλλο πρόσωπο.

Ο νέος μας ποδοσφαιριστής, αναμένεται την Πέμπτη στην πόλη μας».