Επισκοπή: «Καμία ανησυχία, παίζουμε και κύπελλο»

Έφεση κατά της πρωτοβάθμιας απόρριψης του φακέλου αδειοδότησης κατέθεσε η Επισκοπή, που επιπλέον θα συμμετάσχει και στο κύπελλο

Επισκοπή: «Καμία ανησυχία, παίζουμε και κύπελλο»

Ανάμεσα στις ομάδες που δεν πήραν άδεια σε πρώτο βαθμό σχετικά με τη συμμετοχή τους στο επόμενο πρωτάθλημα της Super League 2 είναι η Επισκοπή. Στην ομάδα του Ρεθύμνου πάντως δεν ανησυχούν και στο πλαίσιο αυτό εξέδωσαν ανακοίνωση γνωστοποιώντας τις επόμενες κινήσεις που θα κάνουν, ώστε να εγκριθεί ο φάκελος και να αγωνιστούν τόσο σε πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο.

«Επειδή λάβαμε “σήμα αρνητικό” από τo πρωτοβάθμιο Όργανο, αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας μέσα από τη συνεδρίαση της 9ης Αυγούστου 2021 όπου εξετάστηκε ο φάκελός μας, θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι, η διοίκηση της ΠΑΕ δεν ανησυχεί και πράττει τα δέοντα μέσα από το δικαίωμα της έφεσης προκειμένου να μπορεί να κάνει τις κινήσεις της απερίσπαστη βάσει των νόμων και των διατάξεων που ορίζουν οι νόμοι του ποδοσφαίρου μας. Τέλος, ο σύλλογός μας δήλωσε συμμετοχή στον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας όπου και περιμένουμε ανυπόμονα να υπηρετήσουμε», αναφέρει η ανακοίνωση των Κρητικών.