Δόξα Δράμας: «Η ΠΑΕ δεν πωλείται»

Η Δόξα Δράμας εξέδωσε ανακοίνωση και ξεκαθαρίζει ότι η ΠΑΕ δεν πωλείται.

Δόξα Δράμας: «Η ΠΑΕ δεν πωλείται»

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ενημερώνει υπεύθυνα, με σεβασμό στον κόσμο και τη μεγάλη ιστορία της ομάδας, ότι συνεχίζει απρόσκοπτα την πορεία που έχει χαράξει αυτό το καλοκαίρι, με ξεκάθαρο στόχο μια αξιοπρεπή αγωνιστική παρουσία στη νέα Σούπερ Λιγκ 2 και σταδιακή επαναφορά στην οικονομική “κανονικότητα”, παρά τα εμπόδια που προκύπτουν από χρέη παρελθόντων καθεστώτων.

Η Δόξα έχει διοίκηση, δραμινό “πυρήνα” σε Δ.Σ. και αγωνιστικό δυναμικό και κανένα οικονομικό πρόβλημα για τη φετινή σεζόν.

Αυτό οφείλεται στη μεγάλη οικονομική αρωγή του κ. Κώστα Αποστολίδη, ιδρυτή και προέδρου της εταιρείας RAYCAP, ενός πραγματικά επιφανή και σοβαρού μεγαλοεπιχειρηματία, τη δυναμική του οποίου αναγνωρίζουν άπαντες εντός και εκτός Δράμας.

Η παρουσία του αποτελεί εγγύηση, μαζί με τη διοίκηση του Τάσου Στράντζαλη, ότι οι “Μαυραετοί” είναι σε ασφαλή χέρια και δεν θα γίνουν παιχνίδια στην πλάτη της ομάδας από αυτόκλητους σωτήρες, αμφιβόλου προελεύσεως και κινήτρων, εντός ή και εκτός συνόρων.

Όπλο μας θα είναι η διαφάνεια, η ειλικρίνεια και η εντιμότητα.

Η τωρινή διοίκηση πήρε το χρίσμα μέσα στο καλοκαίρι από τη συνέλευση των μετόχων, με νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες.

Δεν ξέρουμε αν εξαντλήσουμε την τριετία που δικαιούμαστε, αλλά προς το παρόν η Δόξα ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ.

Και πολύ περισσότερο όταν δεν υπάρχει επίσημη σοβαρή επενδυτική πρόταση, ειδικά απευθείας σε εμάς, αλλά προσέγγιση χωρίς ουσία μέσω τρίτων, που μπορεί να αποσκοπούν σε προσωπικά οφέλη με τυχοδιωκτισμό.

Η Δόξα δε ζητά ούτε στήριξη, ούτε πίστωση χρόνου. Όσοι θέλουν, ας μας δικάσουν από τώρα. Ας μας καταδικάσουν από Αύγουστο μήνα, με τη γνωστή κακεντρέχεια την οποία έχουμε συνηθίσει και τους χαρακτηρίζει.

Όσοι μας πιστεύουν, θα μας αγκαλιάσουν χωρίς να το ζητήσουμε. Οι υπόλοιποι μας αφήνουν παγερά αδιάφορους.

Για την ΠΑΕ Δόξα Δράμας

Ο πρόεδρος,

Αναστάσιος Στράντζαλης».