Χανιά: Υπέγραψε ο Κολλάς

Ο 24χρονος επιθετικός Χρήστος Κολλάς που έκανε εξαιρετική σεζόν στην Καβάλα θα συνεχίσει την καριέρα του στα Χανιά

Χανιά: Υπέγραψε ο Κολλάς

Παίκτες που προέρχονται από γεμάτη σεζόν, έτοιμοι να κάνουν την διαφορά και στην επόμενη εντάσσουν στο δυναμικό τους τα Χανιά. Στην «κατηγορία αυτή ανήκει και ο Χρήστος Κολλάς, ο οποίος τη περασμένη περίοδο διακρίθηκε στη γραμμή κρούσης της Καβάλας και πλέον θα ενισχύσει την επίθεση των «δελφινιών», μαθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για έναν χρόνο με τους Κρητικούς.

Ο Καλλάς γεννήθηκε την 1η Μαΐου 1997 και σε νεαρή ηλικία εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Ατρομήτου, προερχόμενος από την Κηπούπολη. Τη σεζόν 2015-16 έπαιξε στη Γ’ Εθνική, αρχικά με την Ερμιονίδα και στη συνέχεια με τον Βύζαντα Μεγάρων. Ακολούθησε η θητεία του για 1,5 χρόνο στον Οπούντιο Μαρτίνου, για να ενταχθεί στη συνέχεια (β’ μισό σεζόν 2017-18) στον Βόλο, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Football League.

Τη σεζόν 2018-19 είχε πολύ καλή παρουσία με τους Αγίους Αναργύρους στη Γ’ Εθνική (9 γκολ σε 20 ματς), για να εμφανιστεί στις επαγγελματικές κατηγορίες την επόμενη χρονιά με τη φανέλα του Θεσπρωτού (Football League), σημειώνοντας 7 γκολ σε 23 παιχνίδια πρωταθλήματος. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόσφατα είχε επίσης 7 γκολ στο ενεργητικό του σε 16 παιχνίδια με την Καβάλα στη Football League.