Κηφισιά: Με Κούστα και τη νέα χρονιά

Ο Νίκος Κούστας θα συνεχίσει στον πάγκο της Κηφισιάς. Ανέβασε την ομάδα στη Super League 2 και φυσικά ανανέωσε τη συνεργασία του.

Κηφισιά: Με Κούστα και τη νέα χρονιά

Ο Νίκος Κούστας ανέβασε την Κηφισιά στη Super League 2 και θα είναι αυτός που θα τηνκαθοδηγήσει στο νέο πρωτάθλημα, την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η διοίκηση της Κηφισιάς ανακοίνωσε την παραμονή του Νίκου Κούστα στον πάγκο της ομάδας για τρίτη διαδοχική σεζόν ενώ ενημέρωσε και για τους συνεργάτες του.

«Η ΑΕ Κηφισιάς ανακοινώνει την παραμονή του Νίκου Κούστα στον πάγκο της ομάδας για τρίτη διαδοχική σεζόν. Η συμφωνία των δύο πλευρών αφορά σε νέα μονοετή συνεργασία, μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Στο πλευρό του, ο προπονητής της ομάδας μας θα έχει ένα απόλυτα καταρτισμένο επιτελείο εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που βρίσκει την ΑΕ Κηφισιά στη Super League 2 για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Αναλυτικά το τεχνικό επιτελείο για το 2021/22

Προπονητής: Νίκος Κούστας

Συνεργάτης: Λεωνίδας Κουβαράς

Προπονητής Φυσικής Κατάστασης: Θοδωρής Ποντίδης

Προπονητής Τερματοφυλάκων: Παναγιώτης Πομώνης

Συνεργάτης: Νίκος Τζανόγλου», αναφέρει στην ενημέρωσή της η διοίκηση της Κηφισιάς για τον Νίκο Κούστα, ο οποίος συνεχίζει στην ομάδα για τρίτη σερί σεζόν ενώ υπήρξε και σχετική ενημέρωση για τους συνεργάτες του την επόμενη αγωνιστική περίοδο.