ΑΕΛ: Στην προετοιμασία ο Νικολιάς, άκυρη η κλήση του σε απολογία!

Παρότι αρχικά είχε κληθεί σε απολογία από την ΑΕΛ, τελικά ο Αλέξανδρος Νικολιάς συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία των «βυσσινί». Επιστρέφει για τη θεσσαλική ομάδα ο Άντριαν Κολομπίνο.

ΑΕΛ: Στην προετοιμασία ο Νικολιάς, άκυρη η κλήση του σε απολογία!

Τι και αν η ΠΑΕ ΑΕΛ είχε καλέσει σε απολογία τον Αλέξανδρο Νικολιά, υποσχόμενη μάλιστα ότι θα τιμωρούσε τον παίκτη με χρηματικό πρόστιμο ύψους άνω των 10.000 ευρώ για αδικαιολόγητη απουσία από τις προπονήσεις;

Ο 27χρονος εξτρέμ μετέχει κανονικά από την Παρασκευή στην προετοιμασία των «βυσσινί», με τη διοίκηση μάλιστα να ανακοινώνει ότι αναστέλλεται η κλήση σε απολογία και η ενδεχόμενη τιμωρία του!

Παράλληλα, ενημέρωσε πως περιμένει την έλευση του Άντριαν Κολομπίνο από την Ουρουγουάη, όπως και για το γεγονός ότι μοναδικός απών από την προετοιμασία είναι για προσωπικούς λόγους ο Νίκολα Γιακιμόφσκι.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΛ:

«1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ αναγγέλλει ότι από σήμερα ετέθη στην διάθεση των προπονητών μας και ο επίλεκτος ποδοσφαιριστής μας Αλέξανδρος Νικολιάς.

Κατόπιν αυτού αναστέλλεται όλη η διαδικασία της κλήσεως του σε απολογία και της ενδεχόμενης τιμωρίας του.

2. Στις 15:10 μ.μ. σήμερα το απόγευμα με πτήση από Μαδρίτη φθάνει στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο διεθνής Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής μας Adrian Colombino μετά της συζύγου του, εξαιτίας προβλήματος της οποίας και καθυστέρησε.

Τον ποδοσφαιριστή θα παραλάβει από το αεροδρόμιο στην Αθήνα άνθρωπος της ΑΕΛ και το απόγευμα θα είναι στο Καρπενήσι, όπου θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή.

3. Ο μόνος ποδοσφαιριστής πλέον που απουσιάζει από το στάδιο της βασικής προετοιμασίας είναι ο Nikola Jakimovski λόγω του γνωστού προβλήματος υγείας του πατέρα του και για αυτό το λόγο βρίσκεται στο Κόμο της Ιταλίας, όπου εδρεύει και η οικογενειακή τους επιχείρηση (κοσμηματοπωλείο – χρυσοχοείο)».