Καραϊσκάκης Άρτας: Αναλαμβάνει ο Σνούι

Ο πρώην συνεργάτης του Χενκ Τεν Κάτε στον Παναθηναϊκό Μάικ Σνούι είναι έτοιμος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Καραϊσκάκη Άρτας

Καραϊσκάκης Άρτας: Αναλαμβάνει ο Σνούι

Ανεβαίνουν ξανά οι ρυθμοί σε σχέση με τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου στον Καραϊσκάκη Άρτας. Ιδιαίτερα σε ότι έχει να κάνει με το θέμα του προπονητή, τις τελευταίες ημέρες υπάρχει ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον Μάικ Σνούι, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να αναλάβει τα ηνία της ομάδας της Άρτας.

Ο 57χρονος Ολλανδός, κάτοχος διπλώματος UEFAPRO είναι γνωστός από την θητεία του στο πλευρό του Χενκ Τεν Κάτε, στον Παναθηναϊκό την σεζόν 2008-09. Το εν λόγω δίδυμο συνέχισε την κοινή πορεία του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Ουμ Σαλάλ), Κατάρ (Σαντούν), Ινδία (Πούνε). Το 2015 ο Σνούι ανέλαβε καθήκοντα τεχνικού δθιευθυντλή στην Ουκρανική Μέταλουργκ Ζαπορίγια και στη συνέχεια πήγε ως πρώτος προπονητής στην Ολλανδική Τέλσταρ και στα δύο επόμενα στην Ντε Γκράαφσαπ.

Από εκεί αποχώρησε προ μηνός και φέρεται έτοιμος για μια δεύτερη θητεία στην Ελλάδα και πάλι για «πράσινη» ομάδα, αλλά αυτήν την φορά τον Καραϊσκάκη. Δεν αποκλείεται να κλείσει άμεσα και τυπικά η συνεργασία των δύο πλευρών σε νέα επικοινωνία του Σνούι με τον αντιπρόεδρο του συλλόγου Στέλιο Μπέκα.