ΑΕΛ: «Συμφωνία με τον Ολυμπιακό για Πινακά»

Η ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε γνωστό πως έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του Δημήτρη Πινακά.

ΑΕΛ: «Συμφωνία με τον Ολυμπιακό για Πινακά»

Ανακοινώθηκαν οι ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της ΑΕΛ για την προετοιμασία της. Ο Κώστας Φραντζέσκος και οι συνεργάτες του έκαναν γνωστά τα ονόματα των παικτών, αλλά από αυτή τη λίστα απουσιάζει ο Δημήτρης Πινακάς.

Ο 20χρονος επιθετικός δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την προετοιμασία, διότι όπως αναφέρει επίσημα η ΑΕΛ έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του.

«Στην αποστολή δεν περιλαμβάνεται ο επίλεκτος διεθνής ποδοσφαιριστής μας Δημήτρης Πινακάς λόγω των διαπραγματεύσεων με την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Σημειωτέον ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει συμφωνήσει σε όλα με την ΠΑΕ Ολυμπιακός όσον αφορά το οικονομικό μέρος της μεταγραφής, αλλά και το ποσοστό μεταπώλησης.

Τελικώς παρά την μέχρι σήμερα διορία την οποία έδωσε ο κ. Κούγιας στον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή για να φέρει μία συγκεκριμένη πρόταση από ομάδα του εξωτερικού και παρά το ότι ο μάνατζερ στο παρελθόν ανέφερε πως δήθεν ήταν ενδιαφερόμενες γερμανικές και ιταλικές ομάδες, ουδεμία μέχρι σήμερα πρόταση έγινε στην ΠΑΕ ΑΕΛ, είτε από ομάδα του εξωτερικού, είτε από ομάδα του εσωτερικού», αναφέρει η ανακοίνωση των "βυσσινί".