Πιερικός: Μιλάει με τον Σουηδό προπονητή Σβεν Γκόραν Έρικσον!

Ο Σουηδός Σβεν Γκόραν Έρικσον βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση του Πιερικού για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Κατερίνης!

Πιερικός: Μιλάει με τον Σουηδό προπονητή Σβεν Γκόραν Έρικσον!

Όπως αναφέρουν στη Σουηδία, ο Σβεν Γκόραν Έρικσον συζητά με την ΠΑΕ Πιερικός για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Κατερίνης!

Ένα «τρελό» σενάριο βγήκε στη Σουηδία, αφού δημοσιεύματα κάνουν λόγο για επαφή του Πιερικού με τον Σβεν Γκόραν Έρικσον.

Σύμφωνα με την Expressen, η διοίκηση του Πιερικού βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Σβεν Γκόραν Έρικσον προκειμένου να αναλάβει ο 73χρονος τεχνικός τον σύλλογο, που τη νέα σεζόν θα μετέχει στη Super League 2. Ο Σουηδός προπονητής είναι ανενεργός από το 2019, όταν και είχε αποχωρήσει από τις Φιλιππίνες.

Όπως αναφέρει η Expressen του ζητήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για τον Πιερικό και το ενδεχόμενο να δουλέψει στην Ελλάδα και το πρωτάθλημα της Super League 2 αλλά ο Σουηδός αρνήθηκε αλλά δεν διέψευσε κιόλας το ενδεχόμενο αυτό.

Ο Σουηδός τεχνικός, ήταν άνεργος από τον Ιούνιο του 2017 και την αποχώρηση του από τον πάγκο της κινεζικής Σενζέν και στις Φιλιππίνες είχε αντικαταστήσει τον Άγγλο πρώην διεθνή αμυντικό, Τέρι Μπούτσερ, ο οποίος έμεινε στην συγκεκριμένη θέση για μόλις δύο μήνες.

Ο έμπειρος προπονητής έχει εργασθεί σε εννέα χώρες (σ.σ. Σουηδία, Πορτογαλία, Ιταλία, Αγγλία, Μεξικό, Ακτή Ελεφαντοστού, Ταϊλάνδη, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Κίνα) και μεταξύ άλλων σε Φιορεντίνα, Μπενφίκα, Μάντσεστερ Σίτι, εθνική Αγγλίας, εθνική Μεξικού κι εθνική Ακτής Ελεφαντοστού.