Κατσαβάκης: «Εάν υπήρχε το VAR τότε η Δόξα ίσως να έπαιρνε και πρωταθλήματα»

Στην πρώτη προπόνηση της Δόξας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο τεχνικός Μάκης Κατσαβάκης μίλησε στους παίκτες της ομάδας της Δράμας.

Κατσαβάκης: «Εάν υπήρχε το VAR τότε η Δόξα ίσως να έπαιρνε και πρωταθλήματα»

Στη Δόξα Δράμας... έπιασαν δουλειά και ξεκίνησαν τις προπονήσεις τους ενόψει της νέας σεζόν. Ο προπονητής της Δόξας Δράμας, Μάκης Κατσαβάκης μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

«Σας εύχομαι υγεία, είναι ευτυχής συγκυρία για εσάς, όσοι παραμείνετε σε ένα τόσο μεγάλο σωματείο. Είστε μικροί, κάποτε η Δόξα, σε άλλες δεκαετίες και στο μακρινό παρελθόν, ήταν από τις πρώτες ομάδες στην Α΄ Εθνική που κοντράριζε τις τρεις μεγάλες ομάδες της Αθήνας. Αν υπήρχε το VAR, τότε η Δόξα ίσως έπαιρνε και… πρωταθλήματα! Εχουμε όλοι ευθύνη απέναντι στον κόσμο, ειδικά αν γυρίσει από φέτος στα γήπεδα. Αυτό το γήπεδο που βλέπετε, πλημμύριζε με 10 και 14 χιλιάδες κόσμο. Είναι δύσκολη η προσπάθειά μας. Πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτόν, είναι πολύ απαιτητική και ανταγωνιστική κατηγορία, με δυσκολίες. Μας έβαλαν όρια ηλικιών στις μεταγραφές, αλλά αν πιστέψουμε στον εαυτό μας, όλα γίνονται», τους ανέφερε μεταξύ άλλων ο έμπειρος τεχνικός Μάκης Κατσαβάκης, ο οποίος φέτος ανέλαβε τις τύχες των Δραμινών.

Από εκεί και πέρα, ο κόουτς ανέφερε για τη νέα σεζόν: «Προσπαθούμε να βρούμε παίκτες, το ρόστερ είναι ανοιχτό και δεν βιαζόμαστε να το κλείσουμε. Ίσως αργήσει λίγο, υπάρχουν εκκρεμότητες. Επιχειρείται χτίσιμο με προσοχή και προσπαθούμε για το καλύτερο, τις καλύτερες επιλογές, στοχευμένες και τα λιγότερα λάθη. Είναι γνωστό οτι έχουμε περιορισμούς στις μεταγραφές. Θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε νεαρούς παίκτες με ταλέντο, κυρίως από τη Δράμα και τις γύρω περιοχές, χωρίς φυσικά να αποκλείουμε τις υπόλοιπες. Δεν θα κλείσουμε το δρόμο σε κάτι από πιο μακριά, αν κρίνουμε οτι αξίζει. Το χτίσιμο γίνεται από την αρχή, πραγματικά πολύ λίγοι παίκτες συνεχίζουν από πέρυσι».