Καλλιθέα: Πρώτη μεταγραφή ο Παυλής

Ο 18χρονος επιθετικός Μανώλης Παυλής, με θητείες στις ακαδημίες του Ολυμπιακού και του Πανιώνιου, αποτελεί την πρώτη μεταγραφή της Καλλιθέας

Καλλιθέα: Πρώτη μεταγραφή ο Παυλής

Η πρώτη μεταγραφική κίνηση για λογαριασμό της Καλλιθέας είναι γεγονός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Super League 2. Ο Μανώλης Παυλής είναι ο παίκτης που περνά τις… πύλες του «Ελ Πάσο», με την προοπτική να ενισχύσει την προσπάθεια των κυανόλευκων στο απαιτητικό πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.

Λίγους μήνες πριν κλείσει τα 18 του χρόνια, ο γεννημένος στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας επιθετικός, έπαιξε πρώτη φορά μπάλα στις ακαδημίες της Σίδνεϊ Ολίμπικ, από όπου το 2017 εντάχθηκε στα τμήματα υποδομών του Ολυμπιακού. Στους ερυθρόλευκους θήτευσε για έναν χρόνο στην Κ-17 και στη συνέχεια μεταπήδησε στον Πανιώνιο όπου έπαιξε για δύο χρόνια στην Κ-19 του συλλόγου της Νέας Σμύρνης.

Πέρσι το καλοκαίρι μετακινήθηκε στον Απόλλωνα Λάρισας, όπου αγωνίστηκε σε ένα ματς με την ομάδα της Φιλιππούπολης σε επίπεδο Β’ Εθνικής. Εκεί όπου θα παίξει και φέτος αλλά για λογαριασμό της Καλλιθέας που με τη σειρά της γυρίζει στον… προθάλαμο των μεγάλων σαλονιών του Ελληνικού ποδοσφαίρου.