Καλαμάτα: Πήρε τον Τιάγκο Νάνι

Τον 23χρονο Πορτογάλο δεξιό μπακ-χαφ Τιάγκο Νάνι ενέταξε στο δυναμικό της η Καλαμάτα

Καλαμάτα: Πήρε τον Τιάγκο Νάνι

Δύο ήττες υπέστη όλες και όλες η Καλαμάτα στην Football Leagueό που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στον νότιο όμιλο, η μία εξ αυτών οφείλεται στο γκολ του Τιάγκο Νάνι. Λογικό είναι να κάνει εντύπωση στους Μεσσήνιους ο 23χρονος δεξιός χαφ, ο οποίος φυσικά έδωσε στην Επισκοπή όπου αγωνιζόταν πολύ περισσότερα στην διάρκεια της περιόδου που ολοκληρώθηκε. Ο Πορτογάλος εξτρέμ πέτυχε τρία γκολ, μοίρασε τέσσερις ασίστ και έβγαλε ποιότητα που δεν πέρασε απαρατήρητη και από τους επιτελείς της «μαύρης θύελλας».

Από τη στιγμή λοιπόν που ολοκληρώθηκε η θητεία του στους Κρητικούς, οι παράγοντες της Καλαμάτας έσπευσαν να του κάνουν την κατάλληλη πρόταση και να έρθουν σε συμφωνία μαζί του. Ο παίκτης που πριν έρθει στην Ελλάδα αγωνιζόταν στην Άβες της Πορτογαλίας όπου και ξεκίνησε στις ακαδημίες της, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια με την Καλαμάτα.

Πρόκειται μάλιστα για την πρώτη μεταγραφή που ανακοινώθηκε και επίσημα από την διοίκηση του συλλόγου αν και έχουν κλείσει και άλλοι δύο παίκτες τουλάχιστον. Το πιθανότερο είναι πως μέσα στο Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν ανάλογες ανακοινώσεις, αφού ο μεταγραφικός σχεδιασμός των μαυρόασπρων προχωρά ενόψει της ενίσχυσης και ποιοτικής συμμετοχής τους στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2.