Απόλλων Λάρισας: Ενίσχυση από Ν. Αφρική με Νόρμαν

Ο Απόλλων Λάρισας έδωσε τα χέρια με τον τερματοφύλακα Μπραντ Νόρμαν. Ο 25χρονος Νοτιοαφρικανός υπέγραψε και ανακοινώθηκε από τους Θεσσαλούς

Απόλλων Λάρισας: Ενίσχυση από Ν. Αφρική με Νόρμαν

Στον Απόλλωνα Λάρισας προχώρησαν στην απόκτηση του Νοτιοαφρικανού τερματοφύλακα Μπραντ Νόρμαν.

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του υψηλόσωμου Νοτιοαφρικάνου γκολκίπερ Brad Norman. O Brad είναι γεννημένος στις 5 Ιουλίου 1996 (25 ετών) στο Johannesburg.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Berea Albion και κατόπιν αγωνίστηκε στις Highlands Park, Bidvest Wits, Maccabi, South Sport United, Moroka Swallows (loan), Sportivo Luqueño και στην Ελλάδα και δη στην Λάρισα ήρθε από την Independiente Rivadavia.

Εκεί όπου προπονητή είχε τον Marcelo Straccia ο οποίος και τον επέλεξε για να τον φέρει στον Απόλλωνα.

Είναι πρώτη του φορά του Brad που βγαίνει στην Ευρώπη και στόχος του, όπως λέει είναι να βοηθήσει και να καθιερωθεί στον Απόλλωνα.

Στην υπογραφή του συμβολαίου του, παρών ήταν και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, κ. Παναγιώτης Μαντζανάς, ο οποίος του μίλησε και του ευχήθηκε τα καλύτερα.Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας καλωσορίζει τον Brad Norman στις τάξεις και του εύχεται με υγεία να υλοποιήσει μαζί μας, τους κοινούς στόχους που έχουμε», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας για την ενίσχυση της ομάδας στη θέση του τερματοφύλακα.