Πιερικός: Ανανέωσαν οι Μπουόλι, Τζήμας

Στον Πιερικό προχώρησαν στις δυο πρώτες ανανεώσεις. Συμφώνησαν και συνεχίζουν στην ομάδα οι Φλορεντίν Μπουόλι και Νίκος Τζήμας.

Πιερικός: Ανανέωσαν οι Μπουόλι, Τζήμας

Οι Φλορεντίν Μπουόλι και Νίκος Τζήμας ήρθαν σε συμφωνία με τον Πιερικό και συνεχίζουν και τη νέα αγωνιστική περίοδο στην ομάδα της Κατερίνης που θα μετέχει στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο πρώτος είναι γεννημένος 14/01/1998, επιθετικός και κατάγεται από το Καμερούν. Ο δεύτερος είναι γεννημένος 19/12/1995, τερματοφύλακας, με καταγωγή από την Πιερία.


«Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ανακοινώνουν την έναρξη των ανανεώσεων, καθώς και την συμπλήρωση των κενών θέσεων που θα προκύψουν στο ρόστερ της ομάδας, μετά τις αποδεσμεύσεις.

Florentin Bouoli και Νίκος Τζήμας ήρθαν σε συμφωνία με τον Πιερικό και συνεχίζουν μαζί μας και φέτος στην SL2. Ο πρώτος είναι γεννημένος 14/01/1998, επιθετικός και κατάγεται από το Καμερούν. Ο δεύτερος είναι γεννημένος 19/12/1995, τερματοφύλακας, με καταγωγή από την Πιερία.

Τους ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες με το «Π» στο στήθος!», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Πιερικός για τους Φλορεντίν Μπουόλι και Νίκο Τζήμα, οι οποίοι συμφώνησαν με τη διοίκηση της ομάδας της Κατερίνης για να φορέσουν και τη νέα αγωνιστική περίοδο την ασπρόμαυρη φανέλα στο πρωτάθλημα της Super League 2.