Δόξα Δράμας: Σε αναζήτηση ομάδας ο Αγιώτης

Ο Γιώργος Αγιώτης, ο οποίος έχει περάσει και από τους Νέους του Ολυμπιακού, δεν θα συνεχίσει στη Δόξα Δράμας και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Δόξα Δράμας: Σε αναζήτηση ομάδας ο Αγιώτης

Τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του αναζητά ο Γιώργος Αγιώτης. Ο 22χρονος αμυντικός ύστερα από μια καλή σεζόν στη Δόξας, δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Δράμας και είναι ελεύθερος.

Ο Αγιώτης την περσινή αγωνιστική περίοδο αρχικά είχε συμφωνήσει με τη Νίκη Βόλου αλλά στη συνέχεια αποχώρησε και αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Super League 2 με τη φανέλα της Δόξας Δράμας.

Είχε συνολικά 12 συμμετοχές ενώ κατά τη διάρκεια της σεζόν είχε κι ένα θέμα τραυματισμού που τον κράτησε μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους. Βέβαια στο διάστημα όπου η ομάδα της Δράμας είχε ένα σερί έξι αγώνων χωρίς ήττα, ήταν στις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας. Σε αυτό το διάστημα μάλιστα η Δόξα νίκησε και Ιωνικό, Εργοτέλη.

Ο Αγιώτης μετρά συνολικά στο πρωτάθλημα της β’ κατηγορίας 35 συμμετοχές ενώ έχει περάσει ακόμη από τον Απόλλωνα Λάρισας, την Κέρκυρα και τον Διαγόρα, πριν πάρει τη μεταγραφή πέρσι στη Δόξα Δράμας.

Από τον Ολυμπιακό είχε αγωνιστεί στην ομάδα νέων του συλλόγου με συμμετοχές στο πρωτάθλημα υποδομών αλλά και στο Youth League, όπου έπαιζε τότε η ομάδα νέων του μεγάλου λιμανιού.