ΑΕΛ: Τέλος ο Νάγκι, γύρισε στην Πάκσι

Τέλος οριστικά από την ΑΕΛ ο Γκέργκελι Νάγκι. Ο Ούγγρος τερματοφύλακας πήρε μεταγραφή στην Πάκσι, με την ομάδα της Λάρισας να κρατά το 50% των δικαιωμάτων του

ΑΕΛ: Τέλος ο Νάγκι, γύρισε στην Πάκσι

Ο Γκέργκελι Νάγκι αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΛ. Ο Ούγγρος τερματοφύλακας παραχωρήθηκε με μεταγραφή στην Πάκσι, με την ομάδα της Λάρισας να κρατάει το 50% των δικαιωμάτων του, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ.

«Με την καταβολή στον τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΛ του ποσού που συμφωνήθηκε με την Ουγγρική ομάδα PAKSI FC ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Nagy Gergely στην Ουγγρική ομάδα.

Όπως είναι γνωστό η ΠΑΕ ΑΕΛ κράτησε το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή σε περίπτωση νέας του μεταγραφής.

Όλη η οικογένεια της ΑΕΛ ευχόμαστε στον υπέροχο άνθρωπο και ποδοσφαιριστή Gergely Nagy ότι καλύτερο στην προσωπική και ποδοσφαιρική του ζωή, να ξεπεράσει όλα τα οικογενειακά του προβλήματα και εις το επανιδείν», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ για τον Γκέργκελι Νάγκι.

Η 26χρονος άσος διεθνής με την εθνική Ελπίδων της χώρας του έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Πάσκι αλλά και στις Βάσας, Νταναϊσβάρος, με τις οποίες μετράει 118 συμμετοχές.

Είχε ανακοινωθεί από την ομάδα της Λάρισας τον Ιανουάριο του 2020 και είχε υπογράψει συμβόλαιο για 2,5 χρόνια αλλά τώρα επιστρέφει στην πατρίδα του.