Εργοτέλης: Επιστρέφει ο Καμαρά

Ο Μαυριτανός κεντρικός μέσος Κασά Καμαρα επιστρέψει έπειτα από πέντε χρόνια στον Εργοτέλη

Εργοτέλης: Επιστρέφει ο Καμαρά

Έναν παίκτη που γνωρίζουν πολύ καλά από προηγούμενο «πέρασμά» του από τον Εργοτέλη θέλουν να επαναφέρουν στις τάξεις τους οι επιτελείς του συλλόγου του Ηρακλείου. Ο λόγος για τον Κασά Καμαρά, ο οποίος την σεζόν 2015-16 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα για λογαριασμό των Κρητικών στο πρωτάθλημα της Super League2.

Τότε πραγματοποίησε γεμάτη σεζόν που είχε ως αποτέλεσμα να πάρει μεταγραφή στην Ξάνθη, όπου έπαιξε την επόμενη τριετία. Την περασμένη περίοδο ο κεντρικός μέσος από την Μαυριτανία αγωνίστηκε στην Ινδία για λογαριασμό της Νορθ Ιστ Γιουνάιτεντ. Τώρα, ο 28χρονος χαφ επιδιώκει να επιστρέψει στην Ευρώπη και ο ίδιος έχοντας ευχάριστες αναμνήσεις από την προηγούμενη θητεία του ψήνεται για να παίξει ξανά στον Εργοτέλη. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει και αυτή η υπόθεση, καθώς ο προγραμματισμός προχωρά γρήγορα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στο πλαίσιο αυτό συνεχίζονται οι επαφές και με τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ για τυχόν επέκταση του συμβολαίου τους, αλλά και για μεταγραφές εντός των συνόρων, αφού και πάλι το Ελληνικό στοιχείο θα είναι κυρίαρχο στο έμψυχο δυναμικό του Εργοτέλη.