Επίσημο: Ο Μάκης Κατσαβάκης ανέλαβε τη Δόξα Δράμας

Ο Μάκης Κατσαβάκης είναι από το πρωί της Παρασκευής (9/7) ο νέος τεχνικός της Δόξας Δράμας. Οι πρώτες δηλώσεις του έμπειρου προπονητή

Επίσημο: Ο Μάκης Κατσαβάκης ανέλαβε τη Δόξα Δράμας

Νέος τεχνικός της Δόξας Δράμας ο Μάκης Κατσαβάκης. Ο έμπειρος τεχνικός συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Τάσο Στράντζαλη, έδωσαν τα χέρια και ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ.

Μάλιστα οι δυο άνδρες συζήτησαν και για τη σεζόν που ακολουθεί, το αγωνιστικό πλάνο αλλά και το πως θα κινηθεί η ομάδα στα μεταγραφικά. Παράλληλα έγινε γνωστό πως στις 19 Ιουλίου στις18.00 θα ξεκινήσει και η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Σήμερα το πρωί στις εννέα η ώρα ο πολύπειρος προπονητής, Μάκης Κατσαβάκης ήρθε σε συμφωνία για την νέα αγωνιστική σεζόν με την Π.Α.Ε. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ και συμφώνησε με τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Στράντζαλη Αναστάσιο.

Συζητήσανε επί δύο ώρες για όλες τις λεπτομέρειες, για το πλάνο το αγωνιστικό που θα ακολουθήσει η ομάδα την νέα σεζόν.

Η έναρξη της προετοιμασίας θα αρχίσει στις 19/07/2021 στις 18:00 το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο Νικοτσάρας.

Επί δέκα μέρες η ομάδα θα προβεί σε δοκιμαστικά τεστ με νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από την βόρειο Ελλάδα και στις 03/08/2021 θα αναχωρήσει για τη βασική της προετοιμασία σε γνωστό αθλητικό κέντρο της βορείου Ελλάδος», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Δόξα Δράμας.

Μεταξύ άλλων, ο Μάκης Κατσαβάκης δήλωσε στο Metropolis 95.5:

«Είχα ξαναπάει στη Δόξα. Είναι χαρά και τιμή να κάνουμε προσπάθεια με παλαίμαχους και ανθρώπους που αγαπάνε τη Δόξα να την επαναφέρουμε όσο γίνεται ψηλά με γηγενείς παίκτες. Είναι ιδέα η Δόξα. Όταν ρωτήσεις έναν Δραμινό τι ομάδα είσαι από τις μεγάλες, θα σου πει Δόξα.

Θα είναι παίκτες γηγενείς που διψάνε για διάκριση. Να γίνει ένα σύνολο το ταχύτερο δυνατόν για να σταθεί σε μια κατηγορία που θα είναι πολύ δύσκολη με τον διαχωρισμό Βορρά-Νότου. Η ομάδα θα γίνει από την αρχή. Αρχικά θα πάμε για παραμονή και μετά ό,τι καλύτερο. Θα πάμε σε σχέδιο με λίγους έμπειρους παίκτες πλαισιωμένους από πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Με την προσπάθεια, πρώτα ο Θεός, θα έρθουν οι αγνοί φίλαθλοι της Δόξας να μας αγκαλιάσουν».