Παναχαϊκή: Τρεις ανανεώσεις για τους Αχαιούς

Σε τρεις ανανεώσεις προχώρησε η Παναχαϊκή. Μετά τον Κολοβούρη, έμειναν στην ομάδα της Πάτρας και οι Νίκος Κουσκουνάς, Αλμπέρτο Λαρέα.

Παναχαϊκή: Τρεις ανανεώσεις για τους Αχαιούς

Την ανανέωση της συνεργασίας με τους Νίκος Κουσκουνάς και Αλμπέρτο Λαρέα ανακοίνωσε την Τεταρτή (30/6) η Παναχαϊκή.

Θυμίζουμε πως η ομάδα της Πάτρας είχε ανακοινώσει και την παραμονή του Κολοβούρη και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Έτσι οι Αχαιοί συμφώνησαν και με τους δύο βασικούς ποδοσφαιριστές προλαβαίνοντας την προθεσμία για ανανεώσεις που εκπνέει μέχρι το βράδυ της Τετάρτης (30/6).

Να σημειωθεί ότι, οι δύο παίκτες επέκτειναν την συνεργασία τους με την Πατρινή ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Juan Alberto Larrea και Νίκο Κουσκουνά για την αγωνιστική περίοδο 2021 – 2022. Νίκο και Juan υγεία και επιτυχίες με την κοκκινόμαυρη φανέλα», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ομάδας της Πάτρας για την παραμονή των Κουσκουνά, Λαρέα.

Για τον 29χρονο τερματοφύλακα Ανδρέα Κολοβούρη, ο οποίος υπέγραψε για δύο χρόνια, η ΠΑΕ ανέφερε: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Κολοβούρη για τα επόμενα δύο χρόνια. Ευχόμαστε στον Ανδρέα να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».