Επίσημο: Ο Τριανταφυλλάκος ανανέωσε με τα Χανιά

Παίκτης των Χανίων και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος. Ο έμπειρος μέσος ανανέωσε τη συνεργασία του με τους «μπλε».

Επίσημο: Ο Τριανταφυλλάκος ανανέωσε με τα Χανιά

Τέταρτη ανανέωση για τα Χανιά. Μετά τους Βασιλόγιαννη, Ανδρέου, Κάρλος, υπέγραψε νέο συμβόλαιο και ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος.

Ο έμπειρος μέσος της ομάδας των Χανίων έχει τα δύο τελευταία χρόνια στους «μπλε», 22 ματς, 4 γκολ και 5 ασίστ, έχοντας ταλαιπωρηθεί από κάποιους τραυματισμούς, ωστόσο στην ομάδα τον πιστεύουν και για αυτόν τον λόγο άλλωστε τον κράτησαν για ακόμη μία χρονιά.

«Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Τριανταφυλλάκο.

Με τα γκολ που πέτυχε και την παρουσία του στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος βοήθησε σημαντικά την ομάδα μας, μετρώντας συνολικά σε δύο σεζόν στα Χανιά 22 συμμετοχές, 4 γκολ και 5 ασίστ», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Χανιά.

Ο 29χρονος μέσος από την πλευρά του δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος που για τρίτη χρονιά θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στα Χανιά και θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Εύχομαι τη νέα σεζόν να έχουμε κόσμο στα γήπεδα, ώστε με τη στήριξη των φιλάθλων μας να πάρουμε μεγαλύτερη ώθηση για να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους της ομάδας».