Ξάνθη: Τρομοκρατία και… τρυπημένα νερά

Καταγγελίες από την Ξάνθη για επιθέσεις κατά της αποστολής και τρυπημένα νερά πριν το ματς με τον Διαγόρα στη Ρόδο

Ξάνθη: Τρομοκρατία και… τρυπημένα νερά

Δριμεία παράπονα από την φιλοξενία στην Ρόδο έχουν τα μέλη της αποστολής της Ξάνθης. Μπορεί οι Θρακιώτες να κέρδισαν 1-0 και να επέστρεψαν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Super League 2, ωστόσο στις τάξεις της υπάρχουν πολλά παράπονα για όλα όσα έλαβαν χώρα στην Ρόδο.

Από την παραμονή του ματς όταν έξω από το ξενοδοχείο έγινε ρίψη βεγγαλικών και καπνογόνων, με συνέπεια να προκύψει αναστάτωση στις τάξεις της ομάδας. Επιπλέον κατά την είσοδο στο γήπεδο έλαβε χώρα φραστική επίθεση από δεκάδες συγκεντρωμένους και χάρη στην παρέμβαση ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν προπηλακισμοί.

Τέλος, γίνεται λόγος για «προσφορά» νερών από τους γηπεδούχους, όπου όμως τα μπουκαλάκια ήταν τρύπια με βελόνες στα καπάκια, γεγονός που θορύβησε τους επιτελείς του συλλόγου που έστειλαν για εξέταση το περιεχόμενό τους. Παράλληλα, ο τιμ μάνατζερ Κώστας Τσαλίκης φέρεται να έκανε καταγγελία για όλα τα παραπάνω στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρόδου που διενεργεί προκαταρκτική εξέταση. Επισήμως δεν έχει εκδοθεί ακόμα ανακοίνωση από τις δύο ΠΑΕ.