Super League 2: Έσπασε το σερί του Ιωνικού – Νίκες για Ξάνθη και Λεβαδειακό (highlights)

Έπειτα από οκτώ συνεχόμενες νίκες, ο Ιωνικός περιορίστηκε σε ισοπαλία (1-1) κόντρα στα ποιοτικά Χανιά. Πλησίασαν στους έξι βαθμούς και ελπίζουν ενόψει των play offs Ξάνθη και Λεβαδειακός. Στην προνομιούχο εξάδα κατετάγη και ο Διαγόρας Ρόδου

Super League 2: Έσπασε το σερί του Ιωνικού – Νίκες για Ξάνθη και Λεβαδειακό (highlights)

Η κανονική περίοδος στη Super League 2 ολοκληρώθηκε με τα ματς της 22ης αγωνιστικής, δίχως να σημειωθούν ιδιαίτερες εκπλήξεις. Ο Ιωνικός δε μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο απίθανο σερί των οκτώ νικών, καθώς περιορίστηκε σε ισοπαλία (1-1) κόντρα στα ποιοτικά Χανιά (1-1). Οι Νικαιώτες θα μπουν με διαφορά έξι βαθμών από τους διώκτες τους στα play offs ανόδου που θα ξεκινήσουν την Μεγάλη Τετάρτη (28/4).



Στην Ξάνθη η τοπική ομάδα έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στην Παναχαϊκή (4-0) που αν κέρδιζε θα έμπαινε στα πλέι οφ. Δίχως νίκη στις εννιά τελευταίες αποστολές ωστόσο τέτοια υπέρβαση ήταν αδύνατη για τους Αχαιούς, κόντρα μάλιστα στην φορμαρισμένη Ξάνθη που παραμένει δεύτερη στην ισοβαθμία με τον Λεβαδειακό.

Ο Λεβαδειακός που έκανε το δικό του πάρτι στη Δράμα (0-4), παραμένει ισόβαθμος με την Ξάνθη και θα λύσουν τις διαφορές τους στα πέντε εναπομείναντα παιχνίδια στα πλέι οφ που ακολουθούν. Όσο για την Δόξα, δε μπορεί να αισθάνεται ήσυχη για την παραμονή, από τη στιγμή που ακολουθεί ο Καραϊσκάκης.

Στη Λάρισα, ο τοπικός Απόλλωνας δίχως βαθμολογικό κίνητρο δεν προέβαλε αντίσταση κόντρα στον Εργοτέλη που κέρδισε εύκολα (0-3) και θα δώσει μάχη για να προλάβει την δεύτερη θέση που οδηγεί σε μπαράζ ανόδου στη Super League 1.

Στην Άρτα, ο Καραϊσκάκης πήρε πολύτιμη νίκη επί του Διαγόρα (2-1), μείωσε την απόσταση από την Δόξα στους πέντε πόντους και πλέον ελπίζει στην παραμονή, στις πέντε αγωνιστικές των play out που θα ξεκινήσουν την Μεγάλη Τετάρτη (28/4). Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Ρόδου διασφάλισε παρά την ήττα την παρουσία στην πρώτη εξάδα, αφού την ίδια ώρα έχανε και η Παναχαϊκή στην Ξάνθη.



Στα Τρίκαλα, η τοπική ομάδα και η Ιεράπετρα αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα (0-0). Αποτέλεσμα που κρατά τους Θεσσαλούς σε απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ αντίθετα ελαχιστοποιεί τις ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία.

Τα αποτελέσματα (22η αγωνιστική)
Καραϊσκάκης Άρτας – Διαγόρας Ρόδου 2-1 (28' Ναζίμ, 51' Θεολόγου - 27' Γεωργίου)
Δόξα Δράμας – Λεβαδειακός 0-4 (5' Μαρίνος, 45' Θεοχάρης, 58' Κωστή, 69' Πολέτο)
Τρίκαλα – ΟΦ Ιεράπετρας 0-0
Ιωνικός – Χανιά 1-1 (48' Κάστρο-88’ Τριανταφυλλάκος)
Ξάνθη – Παναχαϊκή 4-0 (20', 58' Καπνίδης, 49' Τάτος, 82’ Μικελτάτζε)
Απόλλων Λάρισας – Εργοτέλης 0-3 (21', 56' Κόνραντ, 78’ Κοκκίνης)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ