Ηλίας Τσέλιος: «Να μπούμε με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία στα πλέι-οφ» (vid)

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Ταουσιάνη, Χρήστος Τσιακίρης και ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη Ηλίας Τσέλιος μίλησαν για το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας (21/04 , 15.30).

Ηλίας Τσέλιος: «Να μπούμε με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία στα πλέι-οφ» (vid)

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Ταουσιάνη, Χρήστος Τσιακίρης και ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη Ηλίας Τσέλιος μίλησαν στο διαδικτυακό κανάλι της ΠΑΕ για το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας (21/04, 15.30).

Ο Χρήστος Τσιακίρης ανέφερε χαρακτηριστικά για το ματς με τους Θεσσαλούς:

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας. Θα προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς, για το καλύτερο πλασάρισμα. Ο Εργοτέλης έχει δείξει ετοιμότητα σε τέτοιου είδους ματς. Στόχος είναι να μπούμε στα πλέι-οφ με την καλύτερη δυνατή θέση και να συνεχίσουμε την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει, από την αρχή της χρονιάς».

Με την σειρά του ο Ηλίας Τσέλιος σχολίασε:

«Θα δώσουμε το 100%, απ' αυτό που κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Είναι μια δύσκολη έδρα και το γήπεδο δεν είναι καλό. Θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε και να πάρουμε τους τρείς βαθμούς, ώστε να μπούμε με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία στα πλέι-οφ. Στόχος του Εργοτέλη, είναι να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί. Να πάρουμε όσο περισσότερους πόντους μπορούμε για να κυνηγήσουμε, αν όχι την πρώτη θέση, τότε τη δεύτερη».