Super League 2: Τεράστιο διπλό ο Ιωνικός στη Λιβαδειά – Νίκες για Ξάνθη και Διαγόρα (highlights)

Ο Ιωνικός κέρδισε στην Λιβαδειά (1-2) και έκανε τεράστιο άλμα για την άνοδο στη Super League 1. Η Ξάνθη νίκησε στην Ιεράπετρα (1-2) και ο Διαγόρας τα Τρίκαλα (2-0)

Super League 2: Τεράστιο διπλό ο Ιωνικός στη Λιβαδειά – Νίκες για Ξάνθη και Διαγόρα (highlights)

Νίκη-μισή άνοδο πέτυχε ο Ιωνικός, με ανατροπή στη Λιβαδειά (1-2). Η ομάδα της Νίκαιας πανηγύρισε το όγδοο συνεχόμενο τρίποντο στο πρωτάθλημα της Super League 2 και το έκτο σερί διπλό και αποσπάστηκε οκτώ βαθμούς από τους Βοιωτούς, ενώ απομένουν έξι ματς για το φινάλε της περιόδου.

Στη δεύτερη θέση ανέβηκε η Ξάνθη που έστω και δύσκολα πέρασε με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο από την Ιεράπετρα (1-2) και υπερτερεί στην ισοβαθμία του Λεβαδειακού. Και οι ακρίτες βέβαια θα πρέπει να συμβιβαστούν όπως όλα δείχνουν για τη μάχη της δεύτερης θέσης που οδηγεί σε μπαράζ ανόδου με τον 13οπ της Super League 1.

Στη Ρόδο, ο Διαγόρας μετρούσε μόνο έναν πόντο στα επτά προηγούμενα παιχνίδια, αλλά κόντρα στα αποδεκατισμένα Τρίκαλα κέρδισε (2-0) και επέστρεψε στη ζώνη των πλέι οφ. Οι Νησιώτες θα περιμένουν σε μη νίκη της Παναχαϊκής αύριο επί του Εργοτέλη για να παραμείνουν στην εξάδα.

Τα αποτελέσματα (21η αγωνιστική)
Διαγόρας-Τρίκαλα 2-0 (29' Σμυρλής, 63' Nτοριβάλ)
Λεβαδειακός-Ιωνικός 1-2 (8' Πολέτο - 58΄Ματσούκας,81'Μάναλης)
ΟΦ Ιεράπετρας-Ξάνθη 1-2 (45' Ντάλα Κόστα- 80' Καπνίδης, 88’ Μικελτάτζε)

Κυριακή 18/4
14:00: Γήπεδο Περιβολίων: Χανιά – Απόλλων Λάρισας (ERTSPORTS)
14:45: Αγίων Αναργύρων: Καραϊσκάκης Αρτας– Δόξα Δράμας (ERTSPORTS 2)
14:45: Παναχαϊκής «Αγυια»: Παναχαϊκή – Εργοτέλης (ΕΡΤ3)

Η βαθμολογία