Super League 2: Νέες νίκες για Ιωνικό και Λεβαδειακό (βαθμολογία-highlights)

Ο πρωτοπόρος Ιωνικός πέτυχε στην Άρτα την έκτη συνεχόμενη νίκη του (0-3). Ο Λεβαδειακός κέρδισε την Παναχαίκή (3-0) και ακολουθεί. Στο κόλπο για τα πλέι οφ ο Απόλλων Λάρισας που νίκησε στη Δράμα (0-1)

Super League 2: Νέες νίκες για Ιωνικό και Λεβαδειακό (βαθμολογία-highlights)

Με το πόδι στο γκάζι συνέχισε την πορεία του προς τα μεγάλα σαλόνια ο Ιωνικός, καθώς πέρασε νικηφόρα και από την Άρτα. Η ομάδα της Νίκαιας επικράτησε του Καραϊσκάκη (0-3), πανηγύρισε την έκτη συνεχόμενη νίκη και διατηρεί απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της.

Ο Λεβαδειακός κρατά γερά τη δεύτερη θέση που οδηγεί στο μπαράζ ανόδου. Η ομάδα της Βοιωτίας επιβεβαίωσε την δυναμική της κερδίζοντας την Παναχαϊκή (3-0) και εξακολουθεί να ελπίζει σε μελλοντική αγωνιστική κοιλιά των Νικαιωτών για να τους προλάβει.

Στην τρίτη θέση παραμένει η Ξάνθη, η οποία περιορίστηκε σε ισοπαλία στα Τρίκαλα (0-0). Η ομάδα της Θράκης τρέχει αήττητο σερί εννιά αγωνιστικών, όμως τα πέντε από αυτά τα παιχνίδια έληξαν ισόπαλα, απόρροια της επιθετικής δυστοκίας των παικτών του Μπάμπη Τεννέ.

Στο κόλπο της ανόδου παραμένουν τα Χανιά. Σε εκπληκτική φόρμα τα «δελφίνια», πήραν το ντέρμπι της Κρήτης στην Ιεράπετρα (0-1) και μετρούν έξι νίκες και δύο ισοπαλίες στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια, όπου δεν έχουν δεχθεί ούτε ένα γκολ.

Σε ανοδική τροχιά ο Απόλλωνας Λάρισας, πήρε σπουδαίο διπλό στην Δράμα επί της Δόξας (0-1) και έφθασε σε απόσταση βολής από την ζώνη των πλέι οφ. Τρεις νίκες στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς το ενεργητικό των Θεσσαλών.

Ο Διαγόρας και ο Εργοτέλης προέρχονταν από αρνητικό σερί πέντε ηττών έκαστος και αναζητούσαν από κάπου να πιαστούν. Εν τέλει οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1) και παραμένουν στην ζώνη των πλέι οφ.

Τα αποτελέσματα (19η αγωνιστική)
Καραϊσκάκης – Ιωνικός 0-3 (27' Κάστρο, 40' Πλατέλλας, 69’ Κουϊρουκίδης)
Τρίκαλα – Ξάνθη 0-0
Δόξα Δράμας – Απόλλων Λάρισας 0-1 (21' Σκούπρας)
Λεβαδειακός – Παναχαϊκή 3-0 (10' Σταμόπουλος αυτ., 34' Μυτίδης, 92' Πολέτο)
ΟΦ Ιεράπετρας – Χανιά 0-1 (16' Νίκολιτς)

Διαγόρας Ρόδου-Εργοτέλης 0-0.

Η επόμενη αγωνιστική (20η)
Σάββατο 10 Απριλίου
14:45: Γήπεδο Νεάπολης Νίκαιας: Ιωνικός – Δόξα Δράμας (ΕΡΤ SPORTS)
14:45: Γήπεδο Φιλιππούπολης: Απόλλων Λάρισας – Λεβαδειακός (ΕΡΤ 3)
Κυριακή 11 Απριλίου
14:45: Γήπεδο Ξάνθη Arena: Ξάνθη – Διαγόρας Ρόδου (ΕΡΤ 3)
14:45: Παγκρήτιο Στάδιο, Εργοτέλης – Ο.Φ. Ιεράπετρας (ERTSPORTS)
14:45: Γήπεδο Παναχαϊκής «Αγυιά»: Παναχαϊκή – Χανιά (ERTSPORTS 2)
14:45: Δημοτικό Τρικάλων: Τρίκαλα – Καραϊσκάκης Άρτας (ERTSPORTS 3)