Super League 2: Μόνος πρώτος ο Ιωνικός – Διπλό η Δόξα στην Ρόδο (βαθμολογία - highlights)

Ο Ιωνικός πέρασε νικηφόρα από την Ιεράπετρα (1-2) και καμαρώνει μόνος στο ρετιρέ της κατάταξης. Μεγάλο διπλό η Δόξα στην Ρόδο (1-3)

Super League 2: Μόνος πρώτος ο Ιωνικός – Διπλό η Δόξα στην Ρόδο (βαθμολογία - highlights)

Ο Ιωνικός ήταν ο μεγάλος κερδισμένος στην 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2. Η ομάδα της Νίκαιας, για μια ακόμα φορά πέτυχε νικητήριο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο αναμέτρησης, νίκησε στο «Βουζουνεράκειο» την Ιεράπετρα (1-2) και καμαρώνει μόνος στο ρετιρέ της κατάταξης.

Σπουδαίο διπλό πήρε η Δόξα στην Ρόδο επί του Διαγόρα (1-3). Οι «Μαυραετοί» δείχνουν να βρίσκουν ξανά ρυθμό, σε αντίθεση με τους Νησιώτες, οι οποίοι μετρούν τρεις συνεχόμενες ήττες.

Γκέλα για τον Λεβαδειακό σε ένα ακόμα ματς στην Βοιωτία, όπου συνηθίζει φέτος να παραχωρεί ισοπαλίες. Αυτήν την φορά τα Τρίκαλα που δεν έχουν κερδίσει στα εννιά πιο πρόσφατα παιχνίδια ήταν αυτά που πήραν τον πόντο (0-0) κόντρα στους Βοιωτούς, που πάντως δεν έχουν δεχθεί γκολ στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια.

Οι δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας αναμετρήθηκαν στα Περιβόλια, αλλά δεν μπόρεσαν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματά τους, καθώς τα Χανιά και η Ξάνθη περιορίστηκαν στην λευκή ισοπαλία (0-0).

Τα αποτελέσματα (16η αγωνιστική)
Διαγόρας Ρόδου-Δόξα Δράμας 1-3 (65’ Κονέ-9’, 36’ Μαυριάς, 81’ Αθανασίου)
ΟΦ Ιεράπετρας-Ιωνικός 1-2 (67’ Φουάσης-32’ Βλαχομήτρος, 85’ Μάναλης)
Χανιά-Ξάνθη 0-0
Λεβαδειακός-Τρίκαλα 0-0
Παναχαϊκή-Απόλλων Λάρισας 1-0 (52’ Γιούσης)
Εργοτέλης-Καραϊσκάκης Άρτας 0-1 (72’ Μαραθωνίτης)

Η επόμενη αγωνιστική (17η)
Σάββατο 27 Μαρτίου
14.00: Διαγόρας Ρόδου-Λεβαδειακός
14.45: Ξάνθη-Εργοτέλης
Κυριακή 28 Μαρτίου
14.00: Τρίκαλα-Χανιά
14.45: Καραϊσκάκης Άρτας-Απόλλων Λάρισας
14.45: Ιωνικός-Παναχαϊκή
14.45: Δόξα Δράμας-ΟΦ Ιεράπετρας
* Την Τετάρτη 24 Μαρτίου θα διεξαχθεί το εξ’ αναβολής ματς της όγδοης αγωνιστικής ανάμεσα σε Απόλλωνα Λάρισας και Δόξα Δράμας.

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ