Super League 2: Μπαλωθιά ο Καραϊσκάκης στο Ηράκλειο – Η Παναχαϊκή με δέκα παίκτες τον Απόλλωνα (vid)

Ο ουραγός Καραϊσκάκης Άρτας πανηγύρισε το πρώτο διπλό της σεζόν (0-1) στην έδρα του πρωτοπόρου Εργοτέλη. Η Παναχαϊκή με δέκα παίκτες από το 19’, κέρδισε τον Απόλλωνα Λάρισας (1-0), χάρη στο αδιανόητο λάθος του έμπειρου γκολκίπερ Παναγιώτη Γλύκου

Super League 2: Μπαλωθιά ο Καραϊσκάκης στο Ηράκλειο – Η Παναχαϊκή με δέκα παίκτες τον Απόλλωνα (vid)

Η έκπληξη της σεζόν έγινε στην 16η αγωνιστική της Super League 2. Ο πρωτοπόρος Εργοτέλης επιβεβαίωσε το γεγονός πως διάγει περίοδο αγωνιστικής κοιλιάς, καθώς υπέστην την τρίτη συνεχόμενη ήττα και μάλιστα στο Παγκρήτιο από τον ουραγό Καραϊσκάκη (0-1). Η ομάδα της Άρτας απέδωσε καλό ποδόσφαιρο και πανηγύρισε την πρώτη εκτός έδρας νίκη στη σεζόν, χάρη στο ωραίο διαγώνιο σουτ του Χρήστου Μαραθωνίτη, στο 71’.

Στην Πάτρα, ο Χρήστος Καραπίτσος έκανε ξεκίνημα με το δεξί στον πάγκο της Παναχαϊκής, κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας (1-0). Και αυτό, παρά το γεγονός πως οι ροσονέρι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 19’, εξαιτίας αποβολής του Γκανέζου κεντρικού χαφ Μπρους με δεύτερη κίτρινη. Ας όψεται το λάθος της χρονιάς που έκανε ο πολύπειρος γκολκίπερ, Παναγιώτης Γλύκος, ο οποίος έδωσε… ασίστ στον Χρήστο Γιούση στο, 52’.



Το προφίλ της 16ης αγωνιστικής

Εργοτέλης – Καραϊσκάκης Άρτας 0-1 (71’ Μαραθωνίτης)
Παναχαϊκή – Απόλλων Λάρισας 1-0 (51’ Γιούσης)
Κυριακή (21/3)
Διαγόρας - Δόξα Δράμας (14.00-ERTSPORTS 3)
Χανιά - Ξάνθη (14.45-ΕΡΤ 3)
Ο.Φ. Ιεράπετρας - Ιωνικός (14.45-ERTSPORTS 2)
Λεβαδειακός - Τρίκαλα (14.45-ERTSPORTS)