ΟΦΙ: Ενίσχυση με Βουό (pic)

Τον έμπειρο επιθετικό Πατρίκ Βουό απέκτησε ο ΟΦ Ιεράπετρας. Επιστρέφει στην Ελλάδα αφού στο παρελθόν έχει παίξει σε ΟΦΗ, Λαμία και Απόλλωνα Σμύρνης

ΟΦΙ: Ενίσχυση με Βουό (pic)

Έναν παίκτη γνώριμο στο ελληνικό κοινό από την παρουσία του στα ελληνικά γήπεδα απέκτησε ο ΟΦΙ. Η ομάδα της Ιεράπετρας έδωσε τα χέρια με τον Πατρίκ Βουό, τον έμπειρο επιθετικό ο οποίος θα παίξει ξανά στην Κρήτη, αυτή τη φορά για τον ΟΦΙ, αφού στο παρελθόν έχει περάσει με επιτυχία από τον ΟΦΗ.

Φυσικάστην Ελλάδα έχει παίξει και σε άλλες δυο ομάδες. Συγκεκριμένα έχει περάσει από την ομάδα της Λαμίας ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης.

«Η ΠΑΕ ΟΦΙ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Πατρίκ Βουό. Γεννημένος στις 25/06/1987, έχει ύψος 1.85μ. και αγωνίζεται στη θέση του φορ. Είναι Ιβοριανός με Πορτογαλικό διαβατήριο.

Εχει παίξει σε ΟΦΗ , Λαμία , Απόλλων Σμύρνης , Ατλέτικο (Πορτογαλίας) , Σαμπέ , Ακαντέμικα , Ορτομονένσε , Σάντα Κλάρα , Κοβίχα , ΑΕ Λεμμεσού , Δυναμό Τιφλίδας και Σάντα Κλάρα .

Πατρίκ καλώς ήρθες στον ΟΦΙ και στην Ιεράπετρα. Υγεία και πολλά γκολ με την καινούργια σου ασπρόμαυρη», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ομάδας της Ιεράπετρας στη σημερινή (20/3) ανακοίνωση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πατρίκ Βουό.