Super League 2: Συνωστισμός…

Σε απόσταση τριών βαθμών «στριμώχνονται» τέσσερις ομάδες στις πρώτες θέσεις της Super League 2

Super League 2: Συνωστισμός…

Χρόνια έχουμε να απολαύσουμε ένα τόσο συναρπαστικό πρωτάθλημα στη Super League 2, όπως είναι το φετινό. Φαβορί, αουτσάιντερ αλλά και ομάδες που ελάχιστοι περίμεναν στο ξεκίνημα της περιόδου πως θα διεκδικήσουν άνοδο βρίσκονται σε απόσταση βολής με τη συμπλήρωση 14 αγωνιστικών. Την πρώτη με την τέταρτη θέση χωρίζουν μόνο τρεις πόντοι, ενώ πέντε πόντους πίσω από την κορυφή βρίσκεται η πέμπτη Ξάνθη, την οποία κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει με την ποιότητα του ρόστερ που διαθέτει. Αυτή που της επέτρεψε να περάσει «αέρας» από τη Δράμα, κερδίζοντας ακόμα πιο εύκολα απ’ ό,τι στη Δράμα την περασμένη Τετάρτη.

Σε ό, τι αφορά την κορυφή, ο Λεβαδειακός κέρδισε τον πρωτοπόρο Εργοτέλη και μείωσε στον πόντο τη διαφορά, ενώ έναν βαθμό πίσω από τους Βοιωτούς βρίσκεται ο Διαγόρας, παρά την ήττα του στη Ρόδο από τον ανεβασμένο Απόλλωνα Λάρισας. Την τετράδα του… συνωστισμού συμπληρώνει ο Ιωνικός, έπειτα από την απίθανη ανατροπή που σημείωσε στα Τρίκαλα.

Ανάλογη μάχη εξελίσσεται και για μια θέση στη ζώνη των πλέι οφ, όπου οριακά πάνω από τη γραμμή βρίσκεται η Παναχαϊκή, ενώ ισόβαθμα των Αχαιών πλέον είναι τα Χανιά που διαρκώς ανεβαίνουν υπό την καθοδήγηση του Νίκου Παπαδόπουλου.