Super League 2: Η Ξάνθη νίκησε την Δόξα (1-0) (highlights)

Σε εξ’ αναβολής ματς για την 3η αγωνιστική στη Super League 2, η Ξάνθη επικράτησε στο γειτονικό ντέρμπι της Δόξας (1-0).

Super League 2: Η Ξάνθη νίκησε την Δόξα (1-0) (highlights)

Στην τρίτη φορά που κάθισε στον πάγκο της Ξάνθης ο Μπάμπης Τεννές, έκανε σεφτέ στις νίκες, καθώς η ομάδα της Θράκης επικράτησε της Δόξας Δράμας, με 1-0. Νίκη που χρειάζονταν οι ερυθρόλευκοι από τη στιγμή που είχαν κερδίσει μόνο ένα από τα πέντε προηγούμενα παιχνίδια, μένοντας πίσω στην κούρσα για την άνοδο. Το χρυσό γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο Ολλανδός Γιόρι Σχρόιγεν, στο 30’, με αριστερή βολίδα μέσα από την περιοχή.

Από την άλλη πλευρά η Δόξα έδωσε την μάχη της, ήταν ανταγωνιστική, είχε ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά δεν τα κατάφερε και υπέστη την τέταρτη συνεχόμενη ήττα. Προφανώς παίζει ρόλο το γεγονός πως οι «Μαυραετοί» έδωσαν με το σημερινό, εννιά παιχνίδια μέσα σε διάστημα 31 ημερών !

Οι συνθέσεις
ΞΑΝΘΗ: Ίτσο, Τζούρμαν, Δημούτσος, Τ. Παπάζογλου (67’ Μπριλάντε), Σχρόιγεν (67’ Σιατραβάνης), Πέτροβιτς, Βέρκερ, Κέβιν Γκαρσία, Τάτος, Μικελτάτζε (59’ Βόλτερς), Έμπερτ (89’ Μυστακίδης).
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Στεφανάκος, Μαρινάκης, Μαυριάς (82’ Φυτόπουλος), Παπαργυρίου (82’ Τάσιος), Κουκόλης, Σαμπανίδης (82’ Μπαράνκο), Νιμπά, Μπολάκης (λ. τ. 55’ Παρασκευάς), Κουτσιανικούλης, Μενσά, Αγγελόπουλος (68’ Βάντερσον).

H βαθμολογία