Δόξα Δράμας: Η αποστολή για Ξάνθη

Ολοκληρώθηκε σήμερα (9/3) η προετοιμασία της Δόξας Δράμας για τον αυριανό (10/3) εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Ξάνθη. Η αποστολή της ομάδας της Δράμας.

Δόξα Δράμας: Η αποστολή για Ξάνθη

Μετά το τέλος της σημερινής (9/3) προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή της Δόξας Δράμας, για το αυριανό (10/3) εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Ξανθη στα Πηγάδια.

Ο προπονητής της δραμινής ομάδας, Θανάσης Κολιτσιδάκης πήρε στην αποστολή 22 παίκτες. Η αποστολή: Ηλιάδης, Στεφανάκος, Πινδώνης, Κόντος, Μαρινάκης, Φυτόπουλος, Μαυριάς, Παπαργυρίου, Κουκόλης, Μπελεβώνης, Σαμπανίδης, Παρασκευάς, Τάσιος, Παπαϊωάννου, Αγιώτης, Μακντόναλτ, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης, Μενσά, Αγγελόπουλος, Βάντερσον, Μπαράνκο

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Δόξας Δράμας αναφέρει:

«Μετά την σημερινή τελευταία προπόνηση της ομάδας μας ο κ.Κολιτσιδάκης ανακοίνωσε τους 22 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδεύσουν αύριο αυθημερόν για τον εξ αναβολής αγώνα με την ομάδα της Ξάνθης.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους: Ηλιάδης, Στεφανάκος, Πινδώνης, Κόντος, Μαρινάκης, Φυτόπουλος, Μαυριάς, Παπαργυρίου, Κουκόλης, Μπελεβώνης, Σαμπανίδης, Παρασκευάς, Τάσιος, Παπαϊωάννου, Αγιώτης, Μακντόναλτ, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης, Μενσά, Αγγελόπουλος, Βάντερσον, Μπαράνκο».