Ο «ήρωας» του Εργοτέλη, Ηλίας Τσέλιος αποκαλύπτεται (vid)

Ο Ηλίας Τσέλιος ήταν το κεντρικό πρόσωπο της σπουδαίας εκτός έδρας νίκη του Εργοτέλη, με αντίπαλο τον Ιωνικό. Ο 23χρονος άσος έκανε χατ τρικ στη νίκη με 3-2.

Ο «ήρωας» του Εργοτέλη, Ηλίας Τσέλιος αποκαλύπτεται (vid)

Έχοντας πραγματοποιήσει ένα παιχνίδι που σίγουρα θα το θυμάται για πολλά χρόνια, ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη, Ηλίας Τσέλιος μίλησε στην κάμερα του Ergotelis TV για τα τρία γκολ που πέτυχε κόντρα στον Ιωνικό, τη φετινή πορεία της ομάδας αλλά και το πέρασμά του από την ΑΕΚ.

«Πρόκειται για μια τρομερή νίκη, που την χαρήκαμε όλα τα παιδιά και πόσο μάλλον εγώ. Ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα μου που σκοράρω τρείς φορές στον ίδιο αγώνα. Το συναίσθημα είναι απίστευτο. Ακόμα καλύτερο όμως είναι το συναίσθημα που νιώσαμε όταν μπήκαμε στα αποδυτήρια και ξέραμε ότι έχουμε πάρει τους τρεις βαθμούς στο ντέρμπι κορυφής. Πανηγυρίσαμε όλοι μαζί, ήρεμα βέβαια, γιατί σεβαστήκαμε και τον αντίπαλο. Η στιγμή πραγματικά ήταν εκπληκτική».

Για τα δικά του συναισθήματα:

«Χατ-τρικ! Ότι και να έκανα στο παιχνίδι έβγαινε. Τα σουτ ήταν δυνατά και πήγαν μέσα. Είμαι χαρούμενος για αυτό που πέτυχα, αλλά πιο πολύ για τους τρεις βαθμούς που πήρε η ομάδα μέσα σε αυτήν την έδρα».

Για την αφιέρωση των γκολ:

«Αφιέρωσα και τα τρία γκολ στην κοπέλα μου. Είναι 3.5 χρόνια μαζί μου εδώ στην Κρήτη. Με πιστεύει και με στηρίζει και της τα αφιερώνω γιατί μου δίνει δύναμη. Το πρώτο μήνυμα που δέχθηκα χθες ήταν από αυτήν. Μετά ακολούθησαν φίλοι, συγγενείς, αλλά και άνθρωποι που δεν τους γνωρίζω προσωπικά. Τα μηνύματα ήταν πολλά. Όταν κάνεις μια τέτοια εμφάνιση σε θυμάται πολύς κόσμος».

Ιωνικός - Εργοτέλης 2-3: Τα γκολ της αναμέτρησης (vids)

Για το τι λόγια άκουσε από τους συμπαίκτες του: «Οι συμπαίκτες μου έπεσαν πάνω μου. Ο ένας μου έλεγε σε αγαπώ, ο άλλος έλεγε τι έκανες ρε παιχταρά, τέτοια πράγματα».

Για το γεγονός ότι ο Εργοτέλης βλέπει άνοδο και αν τους αγχώνει η πρώτη θέση: «Ο Εργοτέλης δεν έβαλε ποτέ το μαχαίρι στο λαιμό, στους παίκτες του για άνοδο. Έχουμε πει σε κάθε παιχνίδι να προσπαθούμε να παίρνουμε αυτό που αξίζουμε. Δεν είμαστε ομάδα που αν στραβώσει κάτι τα διαλύουμε όλα και πάμε όπου μας βγάλει και όσο πιο ψηλά γίνεται. Έχει μπει στο μυαλό μας η άνοδος, αλλά δεν μας επηρεάζει και ούτε έχουμε άγχος από το staff ή τη διοίκηση για αυτό. Ίσα-ίσα παίρνουμε θάρρος και κίνητρο. Σε κάθε παιχνίδι, είμαστε όλο και πιο καλοί και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση».

Για την παρουσία του 3.5 χρόνια στον Εργοτέλη και το πέρασμα του από την ΑΕΚ, ανέφερε: «Είναι δύσκολο να παίξεις στην ΑΕΚ κατευθείαν καθώς λίγα παιδιά βγαίνουν. Ήταν δύσκολο όταν πήγα σαν δανεικός στη Λαμία και δεν πέτυχε αυτό το εγχείρημα. Βρέθηκε η λύση με τον Εργοτέλη και ήταν το καλύτερο που μπορούσε να μου συμβεί. Δεν είναι απλά μια ομάδα Β’ Εθνικής που με σύστησε στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο καθώς με εκπαίδευσε και με άνδρωσε ποδοσφαιρικά. Του οφείλω ότι έχω κάνει μέχρι τώρα και όλους εδώ τους νοιώθω σαν οικογένεια και το ίδιο πιστεύω ότι νιώθουν και αυτοί για εμένα».